Ανουσάκης: “Προκαλώ τον Παρίση να με διαγράψει αύριο το πρωί αλλά δεν μπορεί να το κάνει…Η «Ισχυρή Κεφαλονιά» όπως την ξέραμε, τέλειωσε”

Aγαπητό kefalonia magazine

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης φιλοξενήθηκε  στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλοίζου και μίλησε για την εσωκομματική διένεξη στην ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:

“Φτιάχνουμε κάτι καινούργιο. Δεν πάω να κληρονομήσω τον Παρίση ούτε να πάρω την ομάδα του. Από Σεπτέμβρη θα εμφανιστούμε δυναμικά, απέναντι από τον κο Μιχαλάτο. Βέβαια, θα υπάρχει και μια άλλη έκφραση: η εναπομείνασα πολιτική παρέα του κου Παρίση και θα αναμετρηθούμε. Ο κος Παρίσης δεν μας εκφράζει ως αρχηγός. Αφού η παράταξη ανήκει στον Παρίση, τον προκαλώ να με διαγράψει αύριο το πρωί, αλλά δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν είναι ιδιοκτησία του. Διαφοροποιούμαστε.  Τον σέβομαι, έχω πολεμήσει γι’ αυτόν αλλά δεν γράφτηκα σε καμιά αίρεση να προσκυνάω έναν άνθρωπο. Η «Ισχυρή Κεφαλονιά» όπως την ξέραμε, τέλειωσε. Με τον Παρίση δεν πρόκειται να κερδίσουμε».

Ακούστε την συνέντευξη Ανουσάκη εδώ

Ο τοπικός αναλυτής