Κύριε Βασίλη,
Είμαι πολύ μικρός πολιτικά και ηλικιακά για να σταθώ απέναντι στο δικό σου πολιτικό ανάστημα και σε καμία περίπτωση δε θα προσπαθούσα να σε παρερμηνεύσω, ούτε καν να σε ερμηνεύσω. Αλλά θα κάμω μια προσπάθεια ερωτήσεων μήπως καταλάβω εγώ κι άλλος κόσμος λίγο καλύτερα.
Εσένα σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η ημερομηνία 01/01/21 όπως άλλωστε και πολλούς άλλους όπως π.χ. το κ. Γαβριελάτο;; Ο νέος ΦΟΣΔΑ φταίει για τη φετινή φωτιά, ενώ πριν από αυτή την ημερομηνία ήταν όλα καλά καμωμένα;; Ο νέος ΦΟΣΔΑ είναι καθ’ όλα νόμιμος;; Ο παλιός ήταν;; Αν ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο είναι αλλοιωμένο φταίει απευθείας και αποκλειστικά ο μέτοχος του εστιατορίου;; Φταίνε μήπως οι Ληξουριώτες που έβγαλαν το Κατσιβέλη Δήμαρχο, που συμφωνεί με τη Κράτσα, η οποία είναι υπέρ του νέου ΦΟΣΔΑ μαζί με το Τραυλό και οι οποίοι στηρίζουν τη κυβέρνηση, την οποία ψήφισε δημοκρατικά ο ελληνικός λαός;;; Είσαι υπέρ της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής και μάλιστα της τοπικής;; Αν ναι από ποια ημερομηνία και μετά;;
Επειδή νιώθω ότι με παρερμήνευσες σου απαντώ. Όποιος έχει ευθύνες διαχρονικά στη δημόσια ζωή δε πρέπει να τη γλιτώνει. Πρέπει να παρεμβαίνει η δικαιοσύνη διαχρονικά και χωρίς παραγραφές. Δε με νοιάζει αν το όνομά του είναι Κράτσα, Κατσιβέλης, Ρουχωτάς ή Γρηγορόπουλος, αν έχεις ευθύνη να πληρώσεις κύριε. Αλλά όπως είπες κι εσύ σε σχόλιο σου κάτω από το βίντεο της χθεσινή σου συνέντευξή, πάνω στο σωρό των σκουπιδιών της Χωματερής Κεφαλονιάς «υπάρχει και το αυτεπαγγέλτως». Άρα μη ζητάς από τους «κατωτέρους» σου να επαναστατήσουν, ζήτα τους να σε συνδράμουν σε ουσιαστικές καταγγελίες με αρχή επανάστασης από εσένα, πέρα από πολιτικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Εσύ είσαι ο μπροστάρης. Ή ακόμα καλύτερα ξεκίνα την επανάσταση και θα δούμε ποιοί θα σε ακολουθήσουν.
Σχόλιο του Ανδρέα Γρηγορόπουλου στο fb
Προηγούμενο άρθροΑιτήσεις για το «άγνωστο» επίδομα που δίνει έως 1.016€ (προθεσμίες)
Επόμενο άρθροΚαιρός: Προειδοποίηση Μαρουσάκη για επικίνδυνες καταιγίδες από την Τρίτη το βράδυ