Απέτυχε η νέα επικοινωνιακή αντεπίθεση του “Μεγάρου”-Επιστρέφουν οι “λαμαρίνες”

Αγαπητό kefalonia magazine

Προσπάθησε το “Μέγαρο” με την διπλή επικοινωνιακή αντεπίθεση που έκανε με το Γηροκομείο και την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση των οδών Ριζοσπαστών και 21ης Μαίου, να κερδίσει κάποιο από το χαμένο έδαφος και να κερδίσει πόντους στη μάχη της προεκλογικής περιόδου, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να το κατάφερε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών μέσων ενημέρωσης αντιμετώπισαν το ζήτημα χωρίς ύμνους και διθυράμβους (πλην 1-2 ελαχίστων “ελεγχόμενων” από την Δημοτική Αρχή) αλλά και στα social media η αντιμετώπιση ήταν μάλλον “χαλαρή” ενώ πολλοί επικέντρωσαν στο ότι το νέο Γηροκομείο δεν προβλέπεται να λειτουργήσει άμεσα.

Από την άλλη πλευρά την παράσταση έκλεψαν άλλες ειδήσεις και κυρίως η συνέντευξη Λυκούδη στα kefalonitikanea για την γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη και η πρόταση Φόρτε για την δημιουργία δύο νέων σχολικών συγκροτημάτων που μάλλον αιφνιδίασε τη Δημοτική Αρχή που τόσο καιρό διατυμπάνιζε ότι δεν υπάρχουν χώροι ιδιοκτησίας του Δήμου για να γίνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα προαναγγέλλεται και πάλι η εμφάνιση των λαμαρίνων στο Αργοστόλι καθώς θα ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει πολύ την καθημερινότητα των πρωτευουσιάνων αλλά και των επισκεπτών.

Ο τοπικός αναλυτής