Ο Α.Μπατιστάτος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Φόρτε .
Είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το νησί μας μαζι με την Α.Θεοπεφτάτου.Μην νομίζετε πως είναι ξαφνική απόφαση .Πρόκειται για κάτι που είχε αποφασιστεί καιρό πριν αφού ένας ταξίαρχος ε.α. δεν μπορεί να αφήνει τίποτα στην τύχη.Θυμάστε στο πρώτο δρομολόγιο του κίτρινου 11880 πλοίου στο νησί μας ,ποιοί γιόρταζαν στην γέφυρα του καραβιού? Η Θεοπεφτάτου κι ο Μπατιστάτος!
Έχοντας αρχίσει την προεκλογική εκστρατεία του σαν σύμβουλος στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του κόμματος , είπε να μην σταματήσει την επέλαση μια κι είχε πάρει φόρα .
Έτσι είχε την πρώτη συνάντηση σαν υποψήφιος βουλευτής με τον πρόεδρο του επιμελητήριου.
΄΄Θεσμική΄΄ την αναφέρουν κάποιοι βιαστικοί,όμως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί μετά τις εκλογές κι εφόσον έχει το βουλευτικό αξίωμα.Τώρα είναι προεκλογική και βολιδοσκοπική.
Από ότι φαίνεται λοιπόν ,μια κι η Αφροδίτη δεν φαίνεται , ο κ. Μπατιστάτος είναι στην ουσία το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ,που έχει σκοπό να καλύψει την ανεπάρκεια της βουλευτού και την σίγουρη ήττα ,με ένα νέο πολιτικά πρόσωπο ,που δεν ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία ελπίζοντας σε μια αξιοπρεπή ήττα.

Από το fb της Virginia Gasparatou

Προηγούμενο άρθροΞύπνησε από τον λήθαργο η ΝΟΔΕ και συνεδριάζει – Όποιος ανοίγει το λάκκο του άλλου…
Επόμενο άρθροΨηφοδέλτιο ΝΔ: Τούμπα…… όλα!!!!