Αντιγράφουμε από το facebook της μηχανικού Μίνας Θεοφιλάτου:

Κάποιοι ίσως θυμάστε την επιστολή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης προς τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξ. Παρίση, τον Αντιδ/χο Τεχνικών Έργων Δ. Λυκούδη, τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Κεφ/νιάς και το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας σχετικά με τις παραλείψεις στον τομέα Ασφάλειας & Υγείας των έργων ανάπλασης στο Αργοστόλι… η εν λόγω επιστολή είχε κοινοποιηθεί σε πολλά τοπικά ΜΜΕ (κάντε αναζήτηση “Παρέμβαση του τοπικού ΤΕΕ για τα έργα του Δήμου στο Αργοστόλι” και εύκολα θα τη βρείτε, ενδεικτικά στο kefalonianmantata http://kefalonianmantata.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC…/)

Αναρωτήθηκε κανείς αν απάντησε ποτέ κάποια από τις παραπάνω Υπηρεσίες στα εύλογα ερωτήματα της Ν.Ε.;

Σας απαντώ ότι ναι, υπήρξε απάντηση από τον Αντιδήμαρχο Λυκούδη. Συμβαίνει όμως το εξής παράδοξο: η απάντηση ΔΕΝ κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ, παρά μόνο στη λίστα αλληλογραφίας του ΤΕΕ. Έκανα τρεις εκκλήσεις στον Πρόεδρο της Ν.Ε. και υποψήφιο Δήμαρχο με την “Κίνηση Πολιτών” να δημοσιεύσει την απάντηση και αρνήθηκε. Θα περίμενε κανείς ότι με τη διαφάνεια που προβάλλει η Κίνηση Πολιτών στο πρόγραμμά της για το Δήμο Αργοστολίου, η δημόσια ανάρτηση της απάντησης να ήταν αυτονόητη… και όχι να “φάει πόρτα” ο απλός πολίτης που ζητά το αυτονόητο!

Αναγκαστικά λοιπόν την ανάρτησα σε δικό μου ιστότοπο, και αν έχετε την οποιαδήποτε αμφιβολία για τη γνησιότητά της δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους κκ. Παντελειό και Λυκούδη.

Εδώ ο σύνδεσμος: https://drive.google.com/…/18Jj9GVAcnzPnoRaQO3Is_KzAx…/view…

(Υποψήφια εγώ ΔΕΝ είμαι, οπότε δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχω απώτερο σκοπό να αποκομίσω πολιτικά οφέλη. Την κοινωνική δικαιοσύνη και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ υπηρετώ και λυπάμαι συνάδελφε που αναγκάστηκα να φτάσω στο σημείο αυτό).

Από το fb της Μίνα Θεοφιλάτου