Αποζημιώσεις & έργα ΙΑΝΟΥ: Για την Καρδίτσα βρέθηκαν 143.000.000 ευρώ, για την Κεφαλονιά;

Αγαπητό μαγκαζίνο

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που θα καταχραστώ τον χώρο σας με την φλυαρία μου. Είμαι ένας από τους πολλούς πληγέντες του ΙΑΝΟΥ που-αν και έχω καταθέσει αίτηση από τον Νοέμβρη, ακόμη δεν έχει καν εγκριθεί (ούτε και απορριφθεί)

Άκουσα προχθές στην εκπομπή της κ. Χιόνη στο διαδίκτυο τον βουλευτή μας τον κ. Καππάτο να λέει ότι αναζητούνται χρήματα καθώς έχουν μπει στην εξίσωση και άλλες αποζημιώσεις όπως αυτές του πρόσφατου σεισμού.

Διάβασα χθες όμως ότι για την Καρδίτσα βρέθηκαν 143.000.000 ευρώ για να γίνουν κάποια έργα και μάλιστα χωρίς διαγωνισμό λόγω των εκτάκτων αναγκών.

Εντάξει, θα μου πείτε, η Καρδίτσα είναι μεγάλος νομός, την συγκρίνουμε με την Κεφαλονιά;

Όχι, αλλά με βάση τα όσα μας υπόσχονται μήνες τώρα οι αρμόδιοι πολιτικοί μας ταγοί είχαμε σχηματίσει την ψευδαίσθηση ότι ναι θα μπορούσε για πρώτη φορά η Κεφαλονιά να διεκδικήσει και να καρπωθεί αυτά που της ανήκουν.

Όμως, για μία ακόμη φορά έρχεται η οδυνηρή διάψευση: Οι αποζημιώσεις στους πληγέντες έχουν σταματήσει και ένας Θεός ξέρει πότε θα ξανα-ξεκινήσουν, τα έργα αποκατάστασης κυρίως στη Βόρειο Κεφαλονιά καθυστερούν πάρα πολύ και ενώ υπάρχουν χρήματα, αυτά πάνε αλλού…

Κρίμα!

Ένας “ΙΑΝΟπληκτος”

Διαβάστε επίσης:  “Βόμβα”: Αμφίβολες οι διακοπές των Βρετανών στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης:  Αργοστόλι: Κυριακή της Ορθοδοξίας & λιτάνευση των εικόνων στον Άγιο Σπυρίδωνα με τάξη και όλες τις προφυλάξεις (pics)

Διαβάστε επίσης: Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: “Τα ξεχνάμε τα λεφτά”

Διαβάστε επίσης: Αργοστόλι: “Βρε ιερόσυλοι όχι και το Γιώργο Μαργαριτη έτσι στα σκουπίδια…” (pics)