Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: “Έμεινε” ξανά από νέες αποφάσεις η Κεφαλονιά-Οι πληγέντες ζητούν άμεσα ενημέρωση από τον βουλευτή Καππάτο-Ανησυχία ότι “τελείωσε το έργο”

Οι αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς από την περασμένη Πέμπτη δεν έχουν βγει νέες αποφάσεις που να αφορούν την Κεφαλονιά. Έτσι, “βροχή” είναι τα μέιλ των πληγέντων που φτάνουν στο γραμματοκιβώτιό μας και εκφράζουν την αγωνία και την ανησυχία τους ότι “αυτό ήταν και τελείωσε” για την Κεφαλονιά, την ώρα που δεκάδες είναι οι συμπατριώτες μας που έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν δει το όνομά τους σε κάποια από τις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί. Και δυστυχώς, όπως μας γράφουν, είναι πάρα πολλοί από τις περιοχές που κατά κύριο λόγο επλήγησαν από τον ΙΑΝΟ, την Βόρειο Κεφαλονιά.

Τι ζητούν; Ενημέρωση από τον βουλευτή μας Παναγή Καππάτο, γιατί σταμάτησε η έκδοση αποφάσεων και τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Μάλιστα σημειώνουν κάποιοι ότι “όπως άμεσα αντέδρασε για τα δρομολόγια της Levante ferries και τοποθετήθηκε δημόσια, το ίδιο θέλουν να κάνει και με το θέμα των αποζημιώσεων”.

Θυμίζουν μάλιστα ότι ο ίδιος είχε τοποθετηθεί μέσω fb και είχε προαναγγείλει την συνέχιση της έκδοσης νέων αποφάσεων, κάτι που όμως έχει “παγώσει” και υπάρχει έντονη ανησυχία ότι “το έργο τελείωσε”

Δημοσιοποιούμε την άποψή τους και τις αγωνίες τους και αναμένουμε νεότερα ευχάριστα