Αγαπητό kefaloniamagazine

Επειδή το θέμα των αποζημιώσεων του ΙΑΝΟΥ στην Κεφαλονιά έχει καταντήσει “γεφύρι της Άρτας”, διαβάστε τι είπε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 ο Πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης. Όπως λοιπόν είπε ο κ. Κοκκόλης, η κόρη του που είναι φοιτήτρια κληρονόμησε από τον παππού της μία γκαρσονιέρα που έπαθε μεγάλες καταστροφές με τον ΙΑΝΟ. Το κλιμάκιο που την ήλεγξε την χαρακτήρισε άμεσα “κόκκινη” και πήρε την αποζημίωση των 5.000 ευρώ. Πριν λίγες μέρες ήρθε χαρτί από το Υπουργείο ότι πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά Ε1, Ε9, τίτλους ιδιοκτησίας, ειδάλλως θα πρέπει να επιστρέψει την αποζημίωση στο 4πλάσιο!!!

Επίσης ο Πρόεδρος της Άσσου κατήγγειλε και την καθημερινή παρουσία κλιμακίων ελέγχου στα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “αυτή είναι η πληρωμή στους πληγέντες που ακόμη δεν έχουν πάρει ούτε τις αποζημιώσεις”

Ακούστε όσα είπε ο κ. Κοκκόλης εδώ

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΜουσικό Σχολείο Ληξουρίου: “Γιατί δεν προχωρούν την υλοποίησή του οι αρμόδιοι (Δήμος Ληξουρίου & Βθμια Κεφαλονιάς);” (εικόνες)
Επόμενο άρθροPolitico: Έρχεται το τέλος της Ευρώπης (και Ελλάδας;) – 3 εκατ. Αφγανοί έχουν ήδη φύγει- Οι Ταλιμπάν ανοίγουν τα σύνορα!