Αργοστόλι: Κεφαλονιτης επιχειρηματίας αγορασε δύο ξενοδοχεια-Γαλιατσατος:Υλοποιείται η στρατηγική της Περιφέρειας με επενδύσεις στον τουρισμό!

Αγαπητό kefalonia magazine

Σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελιδας kefaloniapress, Κεφαλονιτης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εκτός νησιού, αγόρασε δύο ξενοδοχεία στο Αργοστόλι που ως σήμερα παρέμεναν ανενεργά. Αναμφίβολα μια πολύ σημαντική επενδυτική κίνηση που θα ενδυναμώσει το τουριστικό προϊόν του νησιού μας που έχει ένα ζήτημα με τις κλινες ειδικά την φουλ σεζόν, ενώ για το θέμα παρέμβαση έκανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσατος που δήλωσε δικαιωμένος για την στρατηγική της Περιφέρειας, γράφοντας τα εξής:

Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπω όχι μόνο να επανέρχονται στην ενεργό δράση
ξενοδοχεία από ετών ανενεργά, αλλά υλοποιείται η στρατηγική της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στον Τουρισμό, όπως χαράχτηκε το 2014, που στην στόχευση της μεταξύ των άλλων ήταν οι επενδύσεις, κυρίως στο υφιστάμενο δυναμικό, αλλά και σε νέο. Έτσι διαχέονται τα οφέλη του τουρισμού σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, με την αύξηση της Ακαθάριστης Προστιθέμενης Αξίας,
κυρίαρχο μακροϊκονομικό μέγεθος που συμβάλει στην ευημερία των τοπικών κοινωνιών! Θα δούμε σύντομα και άλλα!

Ο τοπικός αναλυτής