Η παρακάτω δημοσίευση είναι πρός ευαισθητοποίηση. Δεν έχει σκοπό να κατηγορήσει κανένα! Λόγου μεγαλης αγάπης για τον τόπο μου το κανω! Η γέφυρα Δεβοσέτου είναι το στολίδι της πόλης μας! Καθώς περπατάει κανείς επάνω καταλαβαίνει ότι δεν έχει περασει ποτέ σκούπα! Η γόπες είναι δυό δάχτυλα επάνω! Το ποιό σοβαρό είναι ότι όταν ο επισκέπτης ανέβει τη γέφυρα να την περπατήσει δεν ξέρει τι είναι αυτό που βλέπει! Δεν υπάρχει μια σοβαρή πινακίδα σε όλες τις γλώσσες που να λέει για αυτό το ιστορικό μνημείο! Υπάρχει μια ταμπέλα στο τέλος της γέφυρας δεξιά την οποία για να πλησιάσει κανείς πρέπει να έχει καλάμι για τα φίδια και να έχει γνώσεις σε ιερογλυφικά! Η ταμπέλα αυτή δεν αρμόζει ουτε σε κάτι τριτοκοσμικό! Συγνώμη που αγαπώ τον τόπο μου, συγνώμη για την παρατηρητικότητα μου, συνγνώμη που θέλω να παω μπροστά!
Από το fb του Panos Valsamis
Προηγούμενο άρθρο«Αλαλούμ»: Το τέλος του βάρβαρου καψονιού των παλιών ηθοποιών που έφτανε τους νέους στα όρια τους (Vid)
Επόμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Μερική ανάκληση απόφασης για επιχειρήσεις πληγέντες του ΙΑΝΟΥ-Δείτε τη νέα απόφαση (απόφαση)