Αργοστόλι: Νέα καταγγελία δημότη για τα έργα στην περιοχή των Αρχαγγέλων

Όχι που δεν θα τριτωνε. Αντί να μειώνονται τα προβλήματα και να τελειώνουν τα έργα σκάβουν κι άλλο. Αυτή είναι εικόνα μπροστά στην εκκλησία ακριβώς απέναντι από το σπίτι μας. Στο από πίσω στενό ετοιμάζονται να σκάψουν κι εκεί. Έπρεπε να μετακινηθεί το αυτοκίνητο του Μιχάλη που εμπόδιζε. Παει να εξυπηρετήσει, και το αποτέλεσμα ήταν να έρθει με την όπισθεν ο εργοδηγος και να τον ρίξει κάτω και να τρέχουμε τώρα στο νοσοκομείο. Και πήγε να μου το παίξει και τρέλα από πάνω όταν πήγα να τον βρω, λέγοντας ότι φταίει και ο πεζός!!!!!

Σε πρώτη φάση προσέχετε οι κάτοικοι τριγύρω γιατί αυτοί οι τύποι δεν παλεύονται. Σε δεύτερη, θα έχει συνέχεια η υπόθεση γιατί θα μπορούσε να ήταν ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ στη θέση του. Το παιδί κυκλοφορεί ανάμεσα σε χώματα, καλώδια λακκούβες μπάζα σίδερα για να πάει σχολείο και εξωσχολικά, γιατί λεφτά για ελικόπτερο δεν έχουμε!!! Δεν κάνω πλάκα, μόνο ιπτάμενος μπορεί κανείς να φύγει από το εργοτάξιο που ζωνει το σπίτι μας!!!

(Και ως τελικό συμπέρασμα: γιατί να ψάχνω να βρω κινδύνους και εχθρούς της ασφάλειας και της ομαλής διαβίωσης εκτός συνόρων;;;; Οι εδώ – ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΜΟΥ – που το παίζουν και τρελιτσα όταν τους κάνεις την παρατήρηση και υψώνουν τη φωνή απειλητικά (σε ποιον, σε μένα;;;; δεν κατάλαβαν καλά!!! θα μας κάνουν ζημιά και θα ζητήσουν και τα ρέστα από πάνω γιατί ΕΤΣΙ ΈΧΟΥΝ ΜΆΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;;;;;;; ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!!!) οι εδώ λοιπόν τι ακριβώς είναι, φίλοι μου;;;;;;;

Από το fb της Μίνα Θεοφιλάτου