Αρναούτογλου-νέα κακοκαιρία: «Προειδοποίηση» για όσους ετοιμάζουν ταξίδια

καιρός αναμένεται να χαλάσει τα επόμενα 24ωρα με βροχές και χιόνια, που φέρνει ψυχρή μάζα από την Μαύρη Θάλασσα, ενώ στο επίκεντρο φαινομένων θα βρεθεί και η Αττική, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Με βάση όσα ανέφερε στο δελτίο καιρού για την ΕΡΤ3, σημείωσε ότι ο καιρός θα είναι αίθριος την Τετάρτη (16/3), όμως σύννεφα θα εμφανιστούν από την Πέμπτη (17/3), καθώς έρχεται ψυχρή μάζα, που θα δώσει βροχές και χιόνια στη Μακεδονία, κεντρική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο.
Παρόλα αυτά, δεν θα επηρεαστεί ακόμη η Αττική, καθώς η ψυχρή μάζα δεν θα κατευθυνθεί προς τον Νότο, όπως γίνεται συνήθως, αλλά προς την Βόρεια Ελλάδα.
Έτσι, άστατο το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει τόσο την Παρασκευή (18/3), όσο και το Σάββατο (19/3), ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στην Αττική την Κυριακή (20/3), όπου τα φαινόμενα θα κατέβουν προς την Βοιωτία, την Εύβοια και το Λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με το Σ. Αρναούτογλου, όσοι ετοιμάζουν κάποιο ταξίδι έως την Τρίτη, ιδίως προς κάποιο νησί του Αιγαίου, πρέπει να ενημερωθούν για πιθανά απαγορευτικά, διότι οι άνεμοι θα είναι αρκετά ενισχυμένοι

Πηγή: aftodioikisi.gr