Χαρδαβέλλας: Ξεκατινιαστήκαμε με την Νικολούλη – Τι είπε για την υπόθεση της Πάτρας

«Στην τηλεόραση έχω κάνει τέρατα για την είδηση»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε για όλα. Την τηλεόραση, την Αγγελική Νικολούλη και την κόντρα που είχαν αλλά και την υπόθεση της Πάτρας.

Τι συνέβη με την Αγγελική Νικολούλη στο παρελθόν και πώς λύθηκε η μεταξύ τους διαφωνία;

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: “Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση“. Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Εκείνη έτρεχε. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε σίγουρα τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Για παράδειγμα έχει ομάδα ανθρώπων κάθε βράδυ στην εκπομπή που είναι stand by να τρέξουν και να ψάξουν, άνθρωποι που είναι εθελοντές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να κάνεις ένα εθελοντικό σώμα» πρόσθεσε στην συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Με βοήθησε πάρα πολύ ο καρκίνος που πέρασα. Με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ανέβηκα πιο πάνω από αυτό που ήμουν. Έχω ζήσει δέκα ζωές. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε, τυχαία σε κάποια εκδήλωση και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν πολύ άσχημο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Στην τηλεόραση έχω κάνει τέρατα για την είδηση»
«Αυτή η αγωνία για την πρωτιά μπορεί να οδηγήσει σε λάθη;» ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον Κώστα Χαρδαβέλλα. Η απάντηση του δημοσιογράφου ήταν αποστομωτική. «Ναι, έχω κάνει τέρατα για την είδηση. Νιώθω άσχημα τώρα που το θυμάμαι. Αλλά πάνω στην αγωνία μου για να κάνω νούμερα…» παραδέχθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Το σχόλιο για την υπόθεση της Πάτρας
Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση της Πάτρας την οποία η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη έκανε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. «Την παρακολουθώ αλλά από αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη μεταχείριση της οικογένειας. Υπάρχει ήδη ένα είδος κανιβαλισμού στους ανθρώπους αυτούς. Δεν ξέρω τι θα βγει» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Πηγη: Στούντιο 4