Χρήστος Θεοδωρακάτος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση “Κεφαλονιά – Νησί για όλους” στην Εκλογική Περιφέρεια Αργοστολίου

Ονομάζομαι Θεοδωρακάτος Χρήστος είμαι 36 ετών και ζω στο Αργοστόλι. Μεγάλωσα στα Τρωιαννάτα, είμαι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης& Οικονομίας του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Τ.Ε.Ι Καλαμάτας με κατεύθυνση στην ανάπτυξη και απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α.Τ.Ε.Ι ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
Εργάζομαι ως πωλητής στον οινοποιητικό συνεταιρισμό παραγωγών ρομπόλας, είμαι παντρεμένος και έχω δυο κόρες.
Ανήκω και εγώ στην γενιά των μνημονίων, μια γενιά που έχει πληγεί από την δεκαετή οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας. Παρά ταύτα όμως διάλεξα να ζήσω μόνιμα στην Κεφαλονιά και την χώρα μου και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις μέσα σε αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η δεκαετής κρίση στην χώρα μας!
Στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ο καθένας από εμάς οφείλει να αναλάβει την ατομική και συλλογική ευθύνη που του αναλογεί.
Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο επιβάλλεται να μην είμαστε απλοί, παθητικοί παρατηρητές. Επιβάλλεται να δώσουμε έντιμα την μάχη για το μέλλον μας, για την γενιά μας, για τα παιδιά μας, για τον δήμο μας!
Γνωρίζουμε όλοι τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μας οι οποίες όμως δεν έχουν αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές!
Συμμετέχω στην Δημοτική Κίνηση ‘’Κεφαλονιά Νησί για όλους’’ γιατί ως ενεργός πολίτης αυτού του νησιού νοιάζομαι για την εξέλιξη και την ευημερία του θέλοντας να αναδείξω τις ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας όπως της παιδείας- υγείας- πολιτισμού- αθλητισμού- τουρισμού- περιβάλλοντος και καθημερινότητας, σεβόμενος τους ανθρώπους της καθώς και την σπουδαία ιστορία της Κεφαλονιάς!
Στόχοι της κίνησης μας:
– Επιδιώκουμε τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού πολιτισμού όπου θα κυριαρχεί ο σεβασμός και ο διάλογος. – Συνεχής ενημέρωση των δημοτών και τη συνεχή διαβούλευση μαζί τους για όλες τις δράσεις του δήμου, την ενεργοποίηση και την συμμετοχή τους στα κοινά. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να προσφέρουν , κάθε άποψη και ιδέα έχει αξία!
– Θέλουμε την ανάπτυξη που λαμβάνει υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και που προωθεί την καθαρή ενέργεια. Θέλουμε θάλασσες και παραλίες καθαρές για όλους χωρίς τον κίνδυνο καταστροφής από δράσεις όπως οι εξορύξεις.
Συμμετέχω για έναν ακόμη λόγο, για να διαφυλάξουμε τις αξίες μιας ολόκληρης γενιάς, που κάποιοι επιχειρούν να χειραγωγήσουν με ψεύτικες υποσχέσεις και μικροεξυπηρετήσεις.
Η δική μας γενιά με εντιμότητα και αξιοπρέπεια χτίζει την Κεφαλονιά του μέλλοντος.
Νέα Γενιά- Νέα πρόσωπα μπροστά!!

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ
Επόμενο άρθροΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ – Νο 14: «Οι Γρανίτες του Κατελειού»