Αγαπητό kefalia magazine

Επανέλαβε τις δεσμευτικές ημερομηνίες που είχε θέσει και παλιότερα, μιλώντας στον Διονύση Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι, ο Αντιδήμαρχος Έργων Διονύσης Λυκούδης.

-Στις 15 Μαρτίου θα είναι έτοιμο και θα λειτουργεί το εργοστάσιο νερού στο Αργοστόλι.

-Στις 31 Μαρτίου θα λειτουργήσει κανονικά ο Βιολογικός Καθαρισμός της Σκάλας.

-Πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα ανάπλασης που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Αργοστόλι.

Παράλληλα ο αντιδήμαρχος έργων εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον Θεόφιλο Μιχαλάτο και στην παράταξή του, κάνοντας λόγο για «ανύπαρκτο έργο επί 8 χρόνια θητείας του στον πρώην Δήμο Λειβαθούς (4 χρόνια δήμαρχος-4 χρόνια αντιδήμαρχος)», ενώ χαρακτήρισε «σκάνδαλο» το γεγονός ότι η παράταξή του δεν ψήφισε το θέμα του εργοστασίου νερού, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης ο αντιδήμαρχος έργων ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης τη μελέτης για τα λιμνοσπήλαια από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παραχώρησης του οικοπέδου του παλαιού Νοσοκομείου από το υπουργείο Υγείας στο Δήμο Κεφαλονιάς, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο της δημιουργίας του πάρκινγκ, πάνω από την πλατεία Βαλλιάνου

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΣε κλίμα χαράς και γιορτής έκοψαν τις πίτες τους η Παιδική και η Ανδρική Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ (pics+video)
Επόμενο άρθροΤριπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, εάν ο Αλέξης Τσίπρας τραβήξει το «χαρτί» για πρόωρες εκλογές