Ξεκίνησε η κατάθεση σχολίων των πολιτών για  την νέα κυκλοφοριακή μελέτη του Αργοστολίου, στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Αργοστολίου, με σκοπό τη δημόσια διαβούλευση

Δείτε τις πρώτες παρατηρήσεις

Προτείνω να εξετάσετε την αντιστροφή της μονοδρόμησης της οδού ΑΝΤΗΝΟΡΟΣ στο τμήμα της από το ΛΙΟΘΟΣΤΡΩΤΟ μέχρι τη Πλατεία της πρώην Αγροτικής Τράπεζας. Η οδός Αντήνορος αρχίζει από την οδό Γερμανού Καλλιγά με επιτρεπόμενη μόνο την κάθοδο και διασταυρώνεται κάθετα με τις οδούς Παναγή Πανά , Φωτεινού Πανά , Λεωφόρο Γ. Βεργωτή και Λιθόστρωτο. Εκεί , εντελώς ξαφνικά και αδικαιολόγητα , απαγορεύεται η φυσική συνέχεια της καθόδου προς την Αγροτική Τράπεζα , με συνέπεια οι οδηγοί να αναγκάζονται να στρίψουν δεξιά (νότια) στο Λιθόστρωτο , κίνηση που είναι αδύνατη λόγω των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων στη γωνία του Λιθοστρώτου. Αντίστοιχα οι οδηγοί που κινούνται στη Πλατεία της Αγροτικής Τράπεζας και επιχειρούν νόμιμα την άνοδο προς το Λιθόστρωτο μέσω της οδού Αντήνορος , αναγκάζονται να στρίψουν αριστερά (νότια) στο Λιθόστρωτο αλλά εμποδίζονται από τα σταθμευμένα εκεί οχήματα. Η οδός Αντήνορος έχει αρκετά πυκνή κίνηση οχημάτων , ιδιαίτερα τις ώρες που οδηγοί αφήνουν η παραλαμβάνουν μαθητές από το Γ.’ Δημοτικό. Η λογική υπαγορεύει να επιτρέπεται η συνέχεια της καθόδου της οδού Αντήνορος από το Λιθόστρωτο προς την οδό Σιτεμπόρων.

Πλήρη έλλειψη οδικής συμπεριφοράς και παιδείας από τους περισσότερους οδηγούς κάθε ηλικίας . Χρειάζεται άμεσα δημοτική αστυνομία και η χρήση ελεγχόμενης στάθμευσης . Αυτά βέβαια θα φανούν κατά την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης. Εννοείτε πως το οδόστρωμα είναι απαράδεκτο στους περισσότερους δρόμους . Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας .

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΩΝ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΜΕ ΚΕΡΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΑ ΠΟΛΗΣ .ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.

Προηγούμενο άρθροΔεν θα μείνει φράγκο στην τσέπη-Έξαλλοι οι καταναλωτές-Δείτε τι έρχεται το Φεβρουάριο!
Επόμενο άρθροΑνατροπές στα σούπερ μάρκετ: Ποιος κάνει «Όπισθεν»-Ποιός εισβάλει