Το παρακάτω ψήφισμα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Πρόταση ψηφίσματος από τον Δημοτικό Σύμβουλο και εισηγητή του θέματος κ. Σπυρίδωνα Σπαθή
Το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης εκφράζει την οδύνη του, τα βαθιά του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια του εκλιπόντος Κυριάκου Ευαγγελάτου.
Το γεγονός της πρόωρης και τραγικής απώλειας του Κυριάκου στις 20/2/2021 βύθισε στο πένθος ολόκληρο το νησί μας.
Ένα παιδί γέννημα θρέμμα της Κεφαλονιάς (Ληξούρι) μόλις 23 ετών, χάθηκε τόσο άδικα. Ο θάνατός του δεν οφείλεται ούτε σε ασθένεια, ούτε σε τροχαίο…
Οφείλεται σε αυτοκτονία, βάσει των καταγγελθέντων του ίδιου του πατέρα του, μετά ακριβώς το πέρας της ταφής του παιδιού του «… ο γιός μου αυτοκτόνησε, γιατί δεχόταν έναν σκληρό εκφοβισμό και είχε υποστεί ανελέητο bullying στην Μονάδα που υπηρετούσε…».
Το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης ζητά από τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης και το Γ.Ε.Σ. να διερευνήσουν τάχιστα και σε βάθος την υπόθεση αυτή και να αποδοθούν χωρίς δισταγμό οι ευθύνες που τυχόν προκύψουν με
την ανάλογη τιμωρία στους υπαίτιους αυτής της τραγωδίας, ακολουθώντας τις διαδικασίες σαν να βρισκόταν στην Μονάδα του ο Κυριάκος Ευαγγελλάτος, η ψυχή του οποίου θα συνεχίσει να ζητά δικαίωση μέχρι την αποκατάσταση της αλήθειας.

Προηγούμενο άρθροΕκτίμηση για άνοιγμα της αγοράς μέσα Μαρτίου – Πως θα κάνουμε Πάσχα
Επόμενο άρθροΑργοστόλι-Προσοχή: Τοποθέτησαν φαγητό με φυτοφάρμακο στους κάδους δίπλα στο Ορφανοτροφείο!