Φωτογραφία αρχείου που εικονίζει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη να μιλάει στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό του Εθνικού Θεάτρου, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019. Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε προ ολίγου ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης. Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Την αντίδρασης της Δώρας Χρυσικού προκάλεσε ο ισχυρισμός του Δημήτρη Λιγνάδη πως το 2015 και συγκεκριμένα τη χρονική περίοδο που φέρεται να έγινε ο ένας βιασμός ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη.

Aναφερόμενη σε αυτόν τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου για βιασμό ηθοποιού η Δώρα Χρυσικού μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο facebook “αδειάζει” τον Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνοντας πως έχει στοιχεία που καταρρίπτουν όσα υποστηρίζει.

“Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί” έγραψε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού.

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθροΑΕΝ Ιονίων Νήσων: 800 ευρώ για επισκευές στην μεταλλική περίφραξη (απόφαση)
Επόμενο άρθροΣκλαβενίτης: Διευκρίνιση για τις σακούλες που σας δίνουν στα ταμεία (φωτο)