Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 5ο Πανιόνιο τουρνουά ποδοσφαίρου χθες το απόγευμα στο Αργοστόλι.
Στο τουρνουά που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη συνεργασία του Δήμου Αργοστολίου και της ΕΠΣΚΙ, συμμετείχαν οι μικτές ομάδες Κ17 της ΕΠΣ Ζακύνθου, ΕΠΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ΕΠΣ Λευκάδος-Πρέβεζας και ΕΠΣ Κέρκυρας.
Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΕΠΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης που νίκησε στον τελικό την ΕΠΣ Κέρκυρας 2-0.
Συγχαρητήρια

σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στις διοικήσεις των ΕΠΣ, στους γονείς των αθλητών καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Εκφράζω τέλος τα θερμά μου

συγχαρητήρια

στους δύο άξιους νεαρούς Νίκο Γαΐλα και Γιώργο Μωραΐτη, που εκπροσώπησαν επάξια την Ιθάκη στην ομάδα της ΕΠΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης και επιστρέφουν στο νησί μας ως πρωταθλητές Ιονίου.

Μπράβο παιδιά, με διάθεση και συνεχή προσπάθεια όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Και το ποδόσφαιρο, φυσικά και πάνω από όλα τα μαθήματα σας, που αυριο αρχίζουν. Είστε δυνατοί και ικανοί να τα καταφέρετε και να τα συνδυάσετε όλα. Καλή πρόοδο σε εσάς και σε όλα τα παιδιά που αρχίζουν αύριο τη νέα σχολική χρονιά.
Θανάσης Λιβιτσάνης
Έπαρχος Ιθάκης

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 5ο Πανιόνιο τουρνουά ποδοσφαίρου χθες το απόγευμα στο Αργοστόλι. Στο…

Δημοσιεύτηκε από Thanasis Livitsanis στις Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

Προηγούμενο άρθροΤρομακτικό ατύχημα: Ο πίσω δεξιά τροχός του Φερστάπεν χτύπησε το κράνος του Χάμιλτον! (εικόνα)
Επόμενο άρθροΓεράσιμος Κοκκόσης: Προτεραιότητα όλων η προστασία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους