Οι ψηφοφόροι μου δεν περιμένουν υποδείξεις για το τι να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο, ήταν το μήνυμα του Παύλου Γερουλάνου στο ερώτημα αν θα στηρίξει Νίκο Ανδρουλάκη ή Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Γερουλάνος ερωτηθείς εάν και ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, απάντησε ότι θα τους ακούσει, ωστόσο, σημείωσε ότι αυτοί πουν τον στήριξαν δεν περιμένουν υποδείξεις για το τι θα κάνουν.

«Ο κόσμος έχει άποψη, ενημερώνεται, κρίνει και είναι υποτιμητικό να σκεφτόμαστε με τέτοιους όρους, εγώ σίγουρα δεν θέλω να σκέφτομαι τους ψηφοφόρους με τέτοιους όρους. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει την τοποθέτησή του. Το προβάδισμα είναι σαφέστατα μεγάλο, από κει και πέρα έχουμε δει ανατροπές, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας από κει και πέρα» τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Πηγή: parapolitika.gr

Προηγούμενο άρθρο“Και όχι, δεν θα πω ότι είμαι περήφανος για τις μαθήτριές μου, αλλά θα πω ότι είμαι περήφανος για τις μικρές μου δασκάλες!”
Επόμενο άρθρο“Νικητές ήταν η συμμετοχή αλλά και η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη που εξέφρασε την ανανέωση, την αυτόνομη πορεία της παράταξης και την ενότητα!”