Εμπορικό λιμάνι Αργοστολίου: Κι όμως, το 2003 με Δήμαρχο τον Γεράσιμο Φόρτε το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα γνωμοδοτούσε να μεταφερθεί στην παλιά ΔΕΗ! (έγγραφο)

Αγαπητό μαγκαζίνο

Πρόσφατα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου το θέμα της εκπόνησης του masterplan για το λιμάνι του Αργοστολίου και κυρίως η απομάκρυνση του εμπορικού λιμανιού από την πόλη και η μεταφορά του απέναντι στην παράκτια περιοχή μπροστά από το παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ, μία πρόταση που τελικά ήταν και αυτή που επικράτησε με ευρεία πλειοψηφία.

Στην συνεδρίαση αυτή τοποθετήθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου και σημερινός δημοτικός σύμβουλος Γεράσιμος Φόρτες που υποστήριξε και ψήφισε δική του πρόταση που συνοψιζόταν στο να αναβληθεί η απόφαση και να διερευνηθεί καλύτερα το θέμα, θέση που ήταν αντίθετη με την πρόταση για μεταφορά του λιμανιού στην περιοχή της παλιάς ΔΕΗ.

Κι όμως! Όπως προκύπτει από έγγραφο-ντοκουμέντο που σας επισυνάπτω, ο κ. Γεράσιμος Φόρτες, χρόνια πριν, το 2003 και ως Δήμαρχος Αργοστολίου τότε γνωμοδοτούσε υπέρ και το δημοτικό του συμβούλιο ψήφιζε ομόφωνα υπέρ της μεταφοράς του εμπορικού λιμανιού από την πόλη του Αργοστολίου στον χώρο της παλιάς ΔΕΗ στο Δράπανο.

Το γιατί ο κ. Φόρτες τότε ήταν υπέρ της μεταφοράς του λιμανιού στο Δράπανο και σήμερα έχει αλλάξει γνώμη, είναι κάτι που θα πρέπει ο ίδιος να μας το εξηγήσει.

Για του λογου το αληθές κάντε κλικ στον κάτωθι σύνδεσμο

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΛΙΜΑΝΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ