Πως βλέπουν οι δημότες τα έργα στο Αργοστόλι και πως επηρεάζουν την καθημερινότητά τους; Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση-καταγγελία ενός δημότη που ήρθε αντιμέτωπος με την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο του Αργοστολίου:

“Σήμερα το πρωί είχα μια δουλειά στο κεπ Αργοστολίου. Κοιτάτε χάλια…. εδώ και μήνες είναι έτσι, με τα φρεατια ανοικτά και επικίνδυνα για τους πεζούς. Δεν υπάρχει κανείς που να κατευθύνει και να βοηθάει τους πολίτες από που να περνάνε, μια κατάσταση χειρότερη από τριτοκοσμικη!!και ρωτάω…. Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια δουλειά σωστή, γιατί πάντα σε έργα του δημοσίου αυτό το ελεηνο χαλί, γιατί? Εσείς που κάνετε το έργο, όλοι οι εμπλεκόμενοι, στα σπίτια σας μέσα επικρατεί το χάος?? Εσείς πώς ζείτε, δεν έχετε σπίτια σε χοιροστασια μένετε. διότι αυτό καταλαβαίνω. Αμάν πια σε αυτή τη χώρα,έλεος…. Πότε θα γίνουμε κράτος? Μήπως ποτέ”

Από το fb του Vasilis Vallianos

Σήμερα το πρωί είχα μια δουλειά στο κεπ Αργοστολίου. Κοιτάτε χάλια…. εδώ και μήνες είναι έτσι, με τα φρεατια ανοικτά και επικίνδυνα για τους πεζούς. Δεν υπάρχει κανείς που να κατευθύνει και να βοηθάει τους πολίτες από που να περνάνε, μια κατάσταση χειρότερη από τριτοκοσμικη!!και ρωτάω…. Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια δουλειά σωστή, γιατί πάντα σε έργα του δημοσίου αυτό το ελεηνο χαλί, γιατί? Εσείς που κάνετε το έργο, όλοι οι εμπλεκόμενοι, στα σπίτια σας μέσα επικρατεί το χάος?? Εσείς πώς ζείτε, δεν έχετε σπίτια σε χοιροστασια μένετε. διότι αυτό καταλαβαίνω. Αμάν πια σε αυτή τη χώρα,έλεος…. Πότε θα γίνουμε κράτος? Μήπως ποτέ

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Vallianos στις Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Προηγούμενο άρθροΕκλογές τον Μάιο μόνο με… ατύχημα – Που ποντάρει το Μαξίμου
Επόμενο άρθροΣτο Costa Navarino ο έλεγχος του Hilton!