Επανεμφάνιση Σ.Τσιόδρα και προειδοποιήσεις των ειδικών για 4ο κύμα! – «Εμβολιασμός κάθε χρόνο»

Επανεμφανίστηκε για να κάνει νέες… προειδοποιήσεις ο Σ.Τσιόδρας και το κύμα “τρόμου” ήταν στην ημερήσια διάταξη για ακόμα μια φορά (προφανώς αυτό ζητά η κυβέρνηση) καθώς λίγο νωρίτερα στο ίδιο μήκος κύματος ήταν τόσο ο Ν.Χαρδαλιάς που “απείλησε” την χώρα ότι θα επιβάλει νέα lockdwon εν μέσω καλοκαιριού όσο και η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου που μίλησε για έξι περιοχές της χώρας, ανάμεσα τους πέντε νησιά, στις οποίες φαίνεται ότι οι ημέρες του Πάσχα (στοχοποίηση της γιορτής της Ορθοδοξίας) είχαν αρνητικές επιπτώσεις αναφορικά με τα κρούσματα.

Και μπορεί η επιστροφή στην κανονικότητα να έγινε με σειρά άρσης περιοριστικών μέτρων καθώς μετά από έξι μήνες καταργείται η αποστολή μηνύματος στους αριθμούς 13032 και 13033, παρατείνεται η κυκλοφορία έως μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ανοίγουν τα μουσεία, ανοίγει ο τουρισμός, ανοίγουν τα καζίνο, ανοίγουν τα γραφεία συνοικεσίων ενώ ανοίγουν οι υπερτοπικές – διαπεριφερειακές μετακινήσεις υπό προϋποθέσεις όμως οι ειδικοί χτυπούν καμπανάκι για το ενδεχόμενο έλευσης του τέταρτου κύματος τους επόμενους μήνες! (Το lockdown πάντα σε ετοιμότητα για την κυβέρνηση).

Επιπλέον και κάπου εδώ αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε για το πως βλέπουν τα νούμερα οι “ειδικοί’ ήταν όταν έφτασε στην ανακοίνωση του δείκτη RT όπου σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, ο δείκτης RT (δείκτης μεταδοτικότητας) εκτιμάται στο 0,96 αλλά ο Σ.Τσιόδρας είπε ότι είναι στο 0,86 δύο ημέρες μετά!

Ο κορωνοϊός είναι εδώ και θα μείνει. Αυτό ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια του 20ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Λοιμώξεων.

Ως βασικές παραμέτρους για το επόμενο πάντως διάστημα κατά τον τον κ. Τσιόδρα θα είναι «ο εμβολιασμό μας μια φορά τον χρόνο και η αντιμετώπιση του ιού με έξυπνα μέτρα τα οποία θα έχουν ευρεία κοινωνική αποδοχή».

Επίσης ο ίδιος τόνισε ότι «η αρχική επιδημία έγινε πανδημία σαν αποτέλεσμα τεράστιων ελλειμμάτων» και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να είμαστε περισσότερο έτοιμοι στο μέλλον» (μοιράζοντας νέα τρομολαγνικά σενάρια.

Ακόμα, εξήγησε πως το Rt στην Θεσσαλονίκη είναι στο 0.87, στη Βόρεια Ελλάδα συνολικά στο 0.74, ενώ στην επικράτεια είναι στο 0.86.

Πηγή: pronews.gr