Επιστολή στον Θεόφιλο: Τι του ζητάει ο Πρόεδρος των Φάρσων Σπύρος Βουτσινάς

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΑΡΣΑ 16 0ΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΣΩΝ
ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Κ.ΘΕΟΦΙΛΟ ΜΙΧΑΛΑΤΟ
ΚΟΙΝ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΙΝΕΤΟ
Κύριε Δήμαρχε,
Το πρωτοφανές φυσικό φαινόμενο «ΙΑΝΟΣ» που έπληξε το νησί μας, προκάλεσε τρομακτικές καταστροφές και στην Δημοτική Κοινότητα Φάρσων ( πτώση δέντρων, καταστροφή λιθιών, καταστροφή δρόμου προς παραλία Λυγιάς) ,όπως σας έχω ήδη ενημερώσει.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω εκ νέου, ότι τα πεσμένα δέντρα και κάποια φερτά υλικά στους δρόμους του χωριού απομακρύνθηκαν ήδη με την βοήθεια της εθελοντικής ομάδας του χωριού.
Όμως, ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία Λυγιάς κατεστράφη ολοσχερώς και πλέον είναι αδύνατη η πρόσβαση . Η καταστροφή είναι τεράστια λόγω των πολλών φερτών υλικών που υπερκάλυψαν το δρόμο και την γύρω περιοχή.
Επειδή η παραλία αυτή είναι η μοναδική στο χωριό μας και αποτελεί τον τόπο αναψυχής όχι μόνο των κατοίκων και των ερασιτεχνών ψαράδων του χωριού, αλλά και τουριστών , αντιλαμβάνεστε ότι η διάνοιξή του δρόμου αυτού είναι απαραίτητη και επείγουσα .
Κατανοώντας τις τεράστιες τεχνικές υποχρεώσεις που δημιούργησε στο Δήμο Αργοστολίου το σφοδρό καιρικό φαινόμενο , παρακαλώ όπως εντάξετε τη διάνοιξη του δρόμου παραλίας Λυγιάς στις πρώτες σας προτεραιότητες και είμαι στη διάθεσή σας να συνεργαστούμε.
Η διάνοιξη αυτή θα ικανοποιήσει όλους τους συνδημότες μας, γιατί θα δώσει και πάλι τη δυνατότητα διέλευσης ,στους κατοίκους ,τους επισκέπτες και τους ψαράδες, ώστε να απολαμβάνουν την όμορφη παραλία μας και στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να επισκέπτονται την περιουσία τους .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΣΩΝ
ΣΠΥΡΟΣ Ν. ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=203190684523775&id=100044985343614