ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ
Το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκε , στον αύλειο χώρο του παλιού σχολείου , η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομιτάτων , με μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων .
Επίσης πραγματοποιήθηκε bazaar με χειροποίητες δημιουργίες αλλά και ντόπια προϊόντα από τους συγχωριανούς μας τους οποίους και ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Παρέστησαν εκ μέρους του Δ.Σ. , η πρόεδρος Αφροδίτη Ζαμπέλη , η γενική γραμματέας , Άννα-Μαρία Θεοχαράτου , ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μενεγής, ο ταμίας Στράτος Μιχελής καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Δημήτρης Παπαθεοδωράτος και Δημήτρης Γουρδούπης εκτός του Βαγγέλη Ζαμπέλη που δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί , λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων .
Έγινε εκτενής αναφορά , από την πρόεδρο , στο σύνολο των πρωτοβουλιών και των δράσεων της χρονιάς που μεσολάβησε , και ενημέρωση , από τη γενική γραμματέα μας για την υπέροχη έκθεση ζωγραφικής από την καταξιωμένη ζωγράφο και πατριώτισα μας κ. Γιώτα Ζαπάντη που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου στο παλιό σχολείο του χωριού μας! Ο ταμίας μας , Στράτος Μιχελής , μας ενημέρωσε για την ικανοποιητική ταμειακή κατάσταση του συλλόγου , που οφείλεται εν πολλοίς στην πρωτοτυπία των επιλογών μας σε σχέση με τον προσπορισμό εσόδων.
Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση με τους συγχωριανούς μας !
Οι πωλήσεις του bazaar μας ήταν πολύ ικανοποιητικές όπως και τις προηγουμένες χρονιές.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για άλλη μια φορά τόσο τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους ,όσο και εκείνους που προσέφεραν δημιουργίες με μεράκι και αντικείμενα αξίας για το bazaar μας αλλά και ντόπια προϊόντα!!
Τον πρόεδρο του χωριού μας Γιάννη Φιοράτο , Μαργαρίτα Αλβέρτη, Μενεγή Παναγιώτη, Καραπέτρου Αννα, Βλαχογιαννάτου Βαρβάρα, Παπαθεοδωράτου Ελίζα, Νικολετάτου Αριστέα, Μενεγάτου Φιλαρέτη, Τσιμά Ανδρέα, Βαγγελάτο Τάκη, Ζαμπέλη Γερασιμούλα , Ζαμπέλη Αφροδίτη,
. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Κολα’ί’τη και τη Ματούλα Μενεγή για το προτζέκτορα που μας δώρισαν, καθώς και όσους ενίσχυσαν το Σύλλογο μας με συνδρομές αλλά και με οικονομικές ενισχύσεις.
Από το fb Κομιτάτων Ορίζοντες
Προηγούμενο άρθρο“Ο εχθρός είναι ύπουλος και μπορεί να βρίσκεται δίπλα μας και να μη το ξέρουμε”-5 νέα κρούσματα κορωνοιού σήμερα!
Επόμενο άρθροΣυνάντηση 2 Κεφαλονιτών οριτζινάλε μετεωρολόγων (εικόνα)