Το διοικητικό συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου στην πρόσφατη συνεδρίαση του, αφού ενημερώθηκε εκτός ημερησίας διάταξης από τον αρχιμουσικό μας κύριο Χαράλαμπο Μακρή, ευχαριστεί και από δημόσιο βήμα την εφοπλιστική οικογένοια Νομικού και ιδιαίτερα τις κυρίες Καλυψώ – Μαρία Νομικού και Έφφη Στρατάκη που δι’ εξόδων τους καλύφθηκαν τα έξοδα του πρώτου έτους των μεταπτυχιακών σπουδών του μαέστρου μας στο Open University του Λονδίνου στον τομέα των Τεχνών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Μάστερ στην Μουσική (Master of Arts & Humanities, MA in Music).
Ο αρχιμουσικός μας Χαράλαμπος Μάκρης διακρίνεται για την φιλομάθεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης για το έργο του στη Σχολή μας και συνεχώς αναζητά τρόπους επικαιροποίησης των προσωπικών του δεξιοτήτων ώστε να αναβαθμίζεται συνεχώς το εκπαιδευτικό του έργο, το οποίο μόνον ωφελημένη καθιστά τη Φιλαρμονική Σχολή μας.
Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί τις μαθήτριες της Σχολής για την εισαγωγή τους μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: Σοφία Ζακυνθινού (Τμήμα Ζωικής Παραγωγής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και Νεφέλη Λαμπριάδη (Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών). Μια μεγάλη επιτυχία των μαθητριών και των οικογενειών τους που τις στήριξαν στο δύσκολο περιβάλλον που διαμορφώθηκε από τον Μάρτιο και μετά λόγω της πανδημίας.
Ευχόμενοι καλή συνέχιση των σπουδών τους, εκφράζουμε την υπερηφάνεια όλων των μελών της Σχολής για τις συνεχείς επιτυχίες των μαθητών μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το ευχάριστο γεγονός αυτό, επαναλαμβανόμενο κάθε σχολικό έτος, αποδεικνύει ότι η ενασχόληση με την μουσική προάγει την φιλομάθεια των νέων και ενισχύει την προσπάθεια τους για την επίτευξη καλών σχολικών και ακαδημαϊκών επιδόσεων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17 Οκτωβρίου 2020Το διοικητικό συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου στην πρόσφατη συνεδρίαση του,…

Δημοσιεύτηκε από Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου στις Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

Προηγούμενο άρθροΓεωργιάδης στον ΘΕΜΑ Radio 104,6: Κίνητρα για συγχώνευση των μικρομεσαίων
Επόμενο άρθροΤΩΡΑ: Σεισμός μικρής έντασης “κούνησε” την Πάτρα