Φώναζε ο άνθρωπος και διαμαρτυρόταν ότι η κατάσταση στο Γ.Ν.Κεφαλληνίας είναι άθλια.

Διαμαρτυρόταν και αυτός αλλά και τόσοι άλλοι ότι σχεδόν όλες οι κλινικές του νοσοκομείου υπολειτουργούν, ότι οι εφημερίες βγαίνουν στο όριο με τη βοήθεια των ειδικευομένων (και των αγροτικών), ότι δεν υπάρχουν νοσηλευτές και την δουλειά βγάζουν οι βοηθοί-νοσηλευτή, αδειάζουν οι οργανικές θέσεις του νοσοκομείου και ο κυρ Διοικητής ατενίζει το μέλλον μ’ αισιοδοξία, δεν ιδρώνει το αυτί του να ζητήσει την πλήρωσή τους.

Το μόνο που μας νοιάζει είναι το τουριστικό προϊόν στο νησί, οι κυβόλιθοι στο νάπιερ και τα φαραωνικά έργα της μιας ή άλλης δημοτικής αρχής και πήγε και αυτός ο μαγκούφης να τα πει στο Δημοτικό Συμβούλιο μπας και τον ακούσουν και θορυβηθεί κανείς. Που να ‘ξερε ο δόλιος ότι το να παλεύεις για την υγεία στην Ελλάδα του Πολλάκη και την Κεφαλονιά του Βιβλάκη είναι θυσία σε βρώμικο βωμό.

Δεν πειράζει Μεμά μου, θα βγάλει το νησί άλλη μια τουριστική σεζόν με εφημερεύοντες (ξενυχτισμένους) ιατρούς σερί δεκαπενθήμερο μες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και μετά θα του φωνάζουμε ότι τον εμείς τους πληρώνουμε και γιατί δεν ήρθε ένα ασθενοφόρο να μας πάρει που πονά η μέση μας….

Από το fb του Γεράσιμου Γαβριελατου