Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις διεργασίες που πραγματοποιούνται μεταξύ της περιφερειάρχη κ .Κράτσα και των παρατάξεων του κ. Σπύρου και του κ. Αλεξάκη.
σχόλιο 1ο :
η προοπτική προγραμματικής συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων στην οποία στόχευε ο “Κλεισθένης 1” ,μετατράπηκε σε θλιβερό αλισβερίσι χωρίς αρχές για την κατάληψη θώκων εξουσίας με την υποβοήθηση του νόμου Θεοδωρικάκου .

σχόλιο 2ο:
η πρόταση που ,όπως η ίδια η κ. Κράτσα ανακοίνωσε, απηύθυνε στον κ. Σπυρου και στον κ. Αλεξάκη για μετεκλογική συνεργασία αποκαλύπτει χωρίς αμφισβήτηση και τις σκοτεινές διαδρομές των προεκλογικών συνεργασιών που έλαβαν χώρα στις περιφερειακές εκλογές.

σχόλιο 3ο:
όποια κι αν είναι η κατάληξη των “διαπραγματεύσεων” για τις καρέκλες της ΠΙΝ , είναι “ηλίου φαεινότερο” ότι η ΑΝΑΣΑ θα είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί την υπεράσπιση και προώθηση των τοπικών και λαικών συμφερόντων και να συσπειρώσει γύρω της φορείς και κινήματα.

σχόλιο 4ο (ευρύτερο)

παράξενα( πράγματα συμβαίνουν μετεκλογικά και σε ορισμένους δήμους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ,που αξίζουν την προσοχή μας.
Στον δήμο Λευκάδας ο δήμαρχος κ. Καλός που εξελέγη υποστηριζόμενος πολιτικά από το ΚΙΝΑΛ και ο οποίος στον β γύρο έλαβε τις ψήφους και της Αριστεράς, προχώρησε σε συνεργασία με την παράταξη του κ. Σολδάτου , υποψήφιου που είχε την πλήρη στήριξη της ΝΔ .
Ας σημειωθεί ότι Καλός και Σολδάτος ηταν οι αντίπαλοι στον β γύρο των εκλογών.
Και ,φυσικά, όπως ανακοίνωσε ο κ. Σολδάτος η συνεργασία αυτή γίνεται για ….”το καλό της Λευκάδας”

Στον δήμο Νότιας Κέρκυρας ο δήμαρχος συνεργάζεται με μια παράταξη που ο επικεφαλής της είναι υπόδικος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και γνωστός για τις δηλώσεις αβροφροσύνης προς την Χρυσή Αυγή. Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο κος δήμαρχος. Έχρισε ως αντιδήμαρχο έναν που φέρεται αφ ενός ως ο “βομβιστής του κινήματος κατά του ΧΥΤΑ Λευκίμμης” και αφ ετέρου ως μέλος της Χρυσής Αυγής!
Δήμαρχος, Δικαιοσύνη και τοπικά Πολιτικά Στελέχη ας δουν τις ευθύνες τους για αυτόν τον ευτελισμό της δημοκρατίας ,εκεί στο νότο!

Από το fb του Θόδωρου Γαλιατσάτου