«Εκεί ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο και προσέξτε, εμείς έχουμε απαγορεύσει τη χρήση του μπαρ», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης

Για το δίμηνο λουκέτο που μπήκε σε beach bar της Μυκόνου λόγω παραβίασης των μέτρων για τον κορονοϊό μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. «Η χώρα κάνει μια τεράστια προσπάθεια να ανοίξει την οικονομία αλλά πρέπει να τηρούν όλοι τους κανόνες, καθώς αν θεωρήσουμε ότι ο ιός τελείωσε αυτή είναι η συντομότερη οδός προς την απόλυτη καταστροφή μας», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Εγώ είμαι ο αρμόδιος υπουργός και διαπιστώνουμε ότι μια επιχείρηση αποφασίζει δημοσία θέα να μην τα τηρεί. Τι πρέπει να κάνω; Να πω ότι “α, μπράβο δεν πειράζει;”».

Ο κ. Γεωργιάδης, επίσης, εξήγησε ότι έχουν γίνει αρκετοί έλεγχοι αλλά λουκέτο δεν έχει επιβληθεί σε καμία άλλη περίπτωση καθώς «δεν βρέθηκε σε κανένα άλλο σημείο τόσο εξόφθαλμη παραβίαση των κανονισμών». Το λουκέτο, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης, είναι το τελευταίο μέτρο και εξαρτάται από το μέγεθος της παραβίασης των κανόνων.

«Εκεί ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο και προσέξτε, εμείς έχουμε απαγορεύσει τη χρήση του μπαρ. Εκεί ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, πάνω στο μπαρ. Ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας νόμος και καμιά απόφαση. Όταν κάποιος είναι τόσο πολύ προκλητικός, δεν καταλαβαίνω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΚαμπανάκι λοιμωξιολόγων: Φαινόμενα τύπου Μυκόνου θα φέρουν lockdown στον τουρισμό
Επόμενο άρθροΛειβαθώ: Υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι με σουβλάκια και μπύρες οι Covid 19 Free …ιθαγενείς (pics)