ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  κ   ΣΤΑΥΡΟ  ΣΠΑΘΗ   ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ ΑΛΛΑ  ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ .

Κύριε   Σταύρο  Σπαθή χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας  πραγματικά σας συγχαίρω για την επένδυση      στην οποία    , κατά δήλωση σας  , προβήκατε στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι  καθώς όντως το πάνω μέρος της πλατείας   από εκεί που ήταν σκοτεινό και έρημο πλέον  έχει μια ευπρόσωπη  και δημιουργική παρουσία .

Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να λησμονάτε ότι είστε δημόσιο πρόσωπο  ( Πρόεδρος Επιμελητηρίου , Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ , Δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου , Στέλεχος του ΚΙΝΑΛ , εν δυνάμει υποψήφιος  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ,πρώην Πρόεδρος της  ΄΄ Κράνης ΄΄    κ.λ.π ) οπότε δεν έχετε μόνο νομική αλλά και ηθική υποχρέωση        να είστε  ο πρώτος   που θα τηρεί τους  κανόνες και τους κανονισμούς    για παράδειγμα στα θέματα κοινοχρήστων χώρων  , διότι εάν εσείς  δεν είστε σωστός  με τι κύρος   και με τι αξιοπιστία θα μπορέσει η Δημοτική  αρχή Μιχαλάτου , στην οποία ανήκετε και εσείς ,   να επιβάλει  την κείμενη νομοθεσία στους υπόλοιπους επαγγελματίες  .

Σας υπενθυμίζω λοιπόν δημόσια  ότι  η απαγόρευση εγκατάστασης γλαστρών και ζαρντινιερών  σε κοινόχρηστους χώρους ισχύει  για όλους , όπως  και η απαγόρευση τοποθέτησης  ηλεκτρικών εγκαταστάσεων . Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω και σε άλλα θέματα καθώς σκοπός μου δεν είναι να σας τιμωρήσω η να σας καταγγείλω  αλλά να  δώσω το στίγμα ότι οι  Αιρετοί  και οι άρχοντες της αυτοδιοίκησης δεν πρέπει να προκαλούν το κοινό αίσθημα , ούτε να λειτουργούν με λογικές ΄΄ αρχοντοχωριατισμού ΄΄ σε στιλ   ‘’ εμένα δεν με ακουμπάει  κανείς ΄΄ !!!!.

Καλώ τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ Θεόφιλο ΜΙχαλάτο και εσάς προσωπικά να αντιληφθείτε ότι η κοινωνία μας είναι   μικρή     και ότι χρειάζεται πάντα μέτρο και ήθος σε ό,τι πράττουν   τα Δημόσια   πρόσωπα      ιδίως  όταν   μιλάμε για περιοχές  ΄΄  βιτρίνα  ΄΄  του Δήμου μας .

Γ Παπαναστασάτος  δικηγόρος     , μέλος της πολιτικής παράταξης  Δήμος Αργοστολίου :Παρόν  και Μέλλον .

Προηγούμενο άρθροΔήμος Σάμης: Εγκρίθηκε η μελέτη για την αγροτική οδοποιία-Ποιοι είναι οι 12 δρόμοι που θα πέσει άσφαλτος-Πρόταση στο “Αντώνης Τρίτσης” (απόφαση)
Επόμενο άρθροΙθάκη: Ένα όμορφο αφιέρωμα στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη (εικόνες)