Αγαπητό kefalonia magazine

Έχουν περάσει τουλάχιστον τρία 24ωρα από την σοβαρή καταγγελία του Δήμου Κεφαλονιάς κατά του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου και καμία αντίδραση υπάρχει από την πλευρά του δεύτερου.

Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατο δελτίο τύπου το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Κεφαλονιάς απευθυνόμενο στον κ. Μιχαλάτο έγραψε:

“Όσον αφορά στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλλονιάς Θεόφιλο Μιχαλάτο που έσπευσε στην ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του (inkefalonia.gr) να δημιουργήσει παραπλανητικές εντυπώσεις γράφοντας πως δήθεν «σφίγγει» ο κλοιός για πέντε στελέχη της Δημοτικής Αρχής, του υπενθυμίζουμε πως ο κλοιός έχει ήδη «σφίξει» και μάλιστα απελπιστικά για τον ίδιο και του ευχόμαστε καλή τύχη στο Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών που έχει παραπεμφθεί να δικαστεί για κακουργηματική απιστία εις βάρος του πρώην Δήμου Λειβαθούς.”

Οφείλει ο κ. Μιχαλάτος να βγει δημόσια και να ξεκαθαρίσει το θέμα διότι, επαναλαμβάνω, πρόκειται για μία πολύ σοβαρή καταγγελία και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη.

Υ.Γ: Να σημειώσουμε και τα όσα σημαντικά έγραψε για το θέμα η έγκριτη εφημερίδα “ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ” σε πρόσφατο άρθρο της:

Όσον αφορά την τελευταία υπενθύμιση προς το Θεόφιλο Μιχαλάτο «πως ο κλοιός έχει ήδη «σφίξει» και μάλιστα απελπιστικά για τον ίδιο και του ευχόμαστε καλή τύχη στο Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών που έχει παραπεμφθεί να δικαστεί για κακουργηματική απιστία εις βάρος του πρώην Δήμου Λειβαθούς» τι ήθελε ο συντάκτης του δελτίου τύπου να την αναφέρει;

Ή μήπως δεν γνωρίζει ότι μαζί με το Μιχαλάτο και με τις ίδιες κατηγορίες (όχι βέβαια και με τον ίδιο βαθμό ευθύνης) παραπέμπονται και …δύο στελέχη της σημερινής Δημοτικής Αρχής προβεβλημένοι αντιδήμαρχοι (!) ως πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Λειβαθούς;”

Και φυσικά, αν είναι έτσι όπως τα γράφει η καλή εφημερίδα (πάντως δεν υπάρχει καμία διάψευση), το ερώτημα που μπαίνει είναι το εξής:

Ποιοί είναι οι δύο Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Αρχής που αναφέρει το ρεπορτάζ;

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη φωτιά σε Πάστρα και Κατελειό!(video)
Επόμενο άρθροΕπείγον: Κλειστά τα σχολεία αύριο σε Κεφαλονιά & Ιθάκη