Με αφορμή την τελευταία ανάρτηση που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ ο σεισμολόγος και πολιτευτής της ΝΔ στο νησί μας-προαλειφεται και για υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές όπως ακούγεται- κύριος Τσελέντης.
Είναι γεγονός ότι έχει πάρει σβαρνα-οπως λέμε στα χωριά μας- τα τοπικά ΜΜΕ και δημοσιεύει συνεχώς σχόλια επί παντός θέματος και σε σχεδόν καθημερινή βάση.
Η τελευταία ανάρτηση του λοιπόν αφορούσε την δραματική κατάσταση της υγείας στο νησί μας , χαρακτηριστικά είπε ότι θα φτάσουμε να κουβαλαμε και τα σεντόνια μας στο νοσοκομείο όταν το χρειαστούμε .
Η αλήθεια είναι όντως δραματική.
Δεν θέλω να κάνω σχόλια εγώ για αυτό ,άλλωστε τόσοι και τόσοι γράφουν κάθε μέρα που έχουν μάλιστα σχέση με το αντικείμενο της υγείας μας.
Εγώ απλά προτείνω στον κύριο Τσελέντη να ρωτήσει τον Πρωθυπουργό της χώρας μας ,κύριο Μητσοτάκη και τον υπουργό υγείας κύριο Κικίλια να του πουν για την κατάντια αυτή που υπάρχει στο νησί μας σχετικά με τις δομές υγείας και όταν μάθει τις απαντήσεις να έρθει να μας ενημερώσει και εμάς .Άλλωστε η κυβέρνηση που στηρίζει ο κύριος Τσελέντης κυβερνάει πάνω από χρόνο τη χώρα μας ,οπότε δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι για αυτό φταίνε οι προηγούμενοι.
Αυτά του προτείνω προκαταβολικά να μην τα σκεφτεί καν να τα πει και κλείνοντας του λέω, φρέσκα κουλούρια θέλουμε.
Ερτσος Γιώργος.

Καλημέρα φίλοι.Με αφορμή την τελευταία ανάρτηση που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ ο σεισμολόγος και πολιτευτής της ΝΔ στο νησί…

Δημοσιεύτηκε από George Ertsos στις Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

Προηγούμενο άρθροΣπαρτιά: Συλλέγουν υπογραφές για το άμεσο άνοιγμα του αυλείου χώρου της Εκκλησίας
Επόμενο άρθροΥψηλές παρουσίες: Στην Ιθάκη Μανιάτης & Ίβιτς