Η ημέρα η σημερινή είναι κάτι παραπάνω από σημαντικη για εμάς. Σαν σήμερα ,πριν ένα χρόνο ήρθε στη ζωή μας το γλυκό μας αγγελούδι, ο Νικόλας μας.
15/09/2020 – Το τηλέφωνο χτυπάει 5 η ώρα το πρωι και η Ράνια με ενημερώνει ότι το μικρό μας αγγελούδι μας χτυπάει την πόρτα για έρθει στη ζωή. Κατόπιν πολλών τηλεφωνημάτων με τον Δόκτωρ Fotis Avgoustatos (Δες εδώ: https://www.inkefalonia.gr/…/85692-fotis-avgoustatos… , https://www.kefaloniapress.gr/…/315139/empeiria-zois/ , https://kefaloniamagazine.gr/apopsi/empeiria-zois/ , https://ekefalonia.gr/fotis-avgoustatos-empeiria-zois/ ) αποφασίζουμε ,λόγω μη ύπαρξης την συγκεκριμένη στιγμή δρομολογίων για Πατρα η Κυλλήνη, να φύγουμε με ιδιωτικό σκάφος με προορισμό την Κυλλήνη. Συγγενικό μου πρόσωπο αναζητά και βρίσκει σκάφος στον Πόρο όπου ευτυχώς προλαβαίνουμε έγκαιρα τον ερχομό σου και είχα την ευκαιρία να σε πάρω στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά.
Αγαπούλα μου χρόνια σου πολλά , να είσαι πάντα υγιής , τυχερός και να μας φέρνεις πάντα χαρές. Σου υπόσχομαι να είμαι πάντα δίπλα σου, να χαίρομαι με τις χαρές σου και να σε κάνω να γελάς στις στεναχώριες σου, να σε συμβουλεύω στα επόμενα σου βήματα αλλά και να σου υποδεικνύω τα λάθη σου. Θα είμαι ο Μεγάλος σου θαυμαστής αλλά και δίκαιος κριτής ,χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός.
Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας και μας έκανες τόσο ευτυχισμένους!
Σε αγαπάμε πολύ , σε λατρεύουμε , είσαι η ζωή μας.
Χιλιόχρονος αγάπη μου , να είσαι πάντα καλά!
Με αγάπη ο μπαμπάς σου και η Μαμά σου
Από το fb του μηχανικού Georgios Papaioannou
Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: 11η σημερινή νέα απόφαση για φυσικά πρόσωπα-40 πληγέντες του ΙΑΝΟΥ από 4 περιοχές της Κεφαλονιάς θα πάρουν μέχρι 5.000 ευρώ (απόφαση)
Επόμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Νέα απόφαση για επιχειρήσεις-198 πληγέντες του ΙΑΝΟΥ από Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο, Λευκάδα & Καρδίτσα θα πάρουν από 8.000 ευρώ (απόφαση)