Τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την πολυσυζητημένη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα σε άστεγο αλλά και για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας

ΗΚατερίνα Γκαγκάκη, αντιδήμαρχος εξωστρέφειας του Δήμου Αθηναίων, σχολίασε τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media, με τον Δημήτρη Σκουλό να πραγματοποιεί φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή που ένας άστεγος βρίσκεται ακριβώς δίπλα του.

«Έχω ένα σχόλιο, όχι ως Αντιδήμαρχος, αλλά ως άνθρωπος των μέσων, της τηλεόρασης και της επικοινωνίας. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτό που συμβαίνει με το “λιντσάρισμα” κάποιου κάθε τρεις και λίγο, με τέτοια φρασεολογία και τέτοια ορμή, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Αν με ρωτάτε για την ευθύνη του κ. Σκουλού, θα έλεγα ότι ο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του. Αν η δουλειά του ήταν στατική και δεν μπορούσε να μετακινηθεί κάπου αλλού ή αν η δουλειά του δεν προβαλλόταν στο GNTM και δεν ήταν η τηλεόραση στη μέση, δεν θα είχε αυτά τα σχόλια. Το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, το αν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε ιδανικά σε έναν κόσμο – για όλη την Ευρώπη μιλάω – να υπάρχουν άστεγοι, είναι μια άλλη συζήτηση, η οποία δεν αφορά τον κ. Σκουλό και την τηλεόραση» είπε στο Open TV.

Παράλληλα, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τον «Μεγάλο Περίπατο» στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν ξηλώνεται κανένας Μεγάλος Περίπατος. Δεν ξηλώνεται απολύτως τίποτα. Από την πρώτη μέρα, είπαν όλοι ότι πρόκειται για ένα πιλοτικό έργο. Πιλοτικό έργο σημαίνει ότι δοκιμάζουμε, οριοθετούμε για να δείξουμε πώς θα είναι το πραγματικό και το μόνιμο έργο, έτσι ώστε να διορθώσουμε και να παρέμβουμε σε σημεία τα οποία ενδεχομένως να μην λειτουργήσουν έτσι όπως φανταζόμασταν. Το είπαν απ’ την πρώτη μέρα οι άνθρωποι, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα» δήλωσε και προσέθεσε: «Ο κόσμος στη μεγάλη του πλειοψηφία – και δεν μιλάω για τα social media, τις υπερβολές και τις κινήσεις εντυπωσιασμού – καταλαβαίνει. Όλοι περιμένουν, με θετική αγωνία απ’ ό,τι εισπράττουμε, να δουν το έργο».

Πηγή: ethnos.gr