Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος

Αγαπητό kefalonia magazine

Στο “Μέγαρο” από το Σάββατο το μεσημέρι έχουν στηθεί πανηγύρια για το ότι και δεν συζητήθηκε το θέμα του “λουκέτου” του Πλατύ Γιαλού και διότι δημιουργήθηκε ρήγμα στις παρατάξεις Μιχαλάτου και Δημητράτου με την στάση που τήρησαν οι δημοτικοί τους σύμβουλοι Θ. Φλωράτος και Μ. Δεστούνης αντίστοιχα που είχε και συνέπεια την διαγραφή του πρώτου.

Επίσης κάποια μέσα ενημέρωσης έχουν εξαπολύσει επίθεση στον Θ. Μιχαλάτο (που η φημολογία για συνεργασία με τον Παρίση καλά κρατεί!) διότι λένε ότι “φυλλορροεί” και διαλύεται ο συνδυασμός αφού του έχει φύγει μέχρι και η …Αθηνά Αυγουστάτου και ο …Σάββας Σαββαόγλου (σημειωτέον δεν είχαν εκλεγεί ούτε δημοτικοί σύμβουλοι).

Έχω την αίσθηση ότι στο “Μέγαρο” έχει επικρατήσει μία ιδιότυπη αλαζονεία που δεν επιτρέπει στα στελέχη του να δουν τις αρνητικές επιπτώσεις που δημιουργούν οι ενέργειές τους στην τοπική κοινή γνώμη.

Μπορεί στο δημοτικό συμβούλιο να διαθέτουν την πλειοψηφία και να περνούν τις θέσεις τους, όμως η τοπική κοινωνία φαίνεται να έχει πολύ διαφορετική άποψη κάτι που αποδεικνύεται αν συνομιλήσει κανείς με απλό κόσμο ή “κάνει μία βόλτα” στα social media.

Δυστυχώς η αλαζονεία είναι πάντα κακός σύμβουλος

Ο τοπικός αναλυτής

Σ.Σ: Η φωτο είναι από το inkefalonia.gr