Η αντίδραση Κούγια μετά τη νέα παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Η χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας διαφεντεύει τα πάντα»

Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας» στην Ελλάδα εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη νέα παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις ομοφοβικές δηλώσεις του όσον αφορά το πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητώντας να ερευνηθεί, αν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο ειδικά ως προς την κατεύθυνση προσβολής προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

«Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Κασσελάκης και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θυμάμαι το όνομά του, γιατί μου το μετέφερε ένας δημοσιογράφος, ζήτησαν την παρέμβαση Εισαγγελέα, γιατί δήθεν οι δηλώσεις μου που αφορούσαν στην υπόθεση Λύτρα ήταν ομοφοβικές.

Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων», τονίζει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του.

Και συμπληρώνει: «Λυπάμαι που οι γυναικείες οργανώσεις σιώπησαν εκκωφαντικά στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους βρεφών, αλλά και σιωπούν εκκωφαντικά για το ρόλο της μητέρας – συζύγου – γυναίκας στη ζωή μας και στη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους και δεν αντιδρούν.

Λυπάμαι που ακόμη και κατατρομοκρατημένοι Υπουργοί δεν αντιδρούν και αφήνουν αυτήν την τρομοκρατία να εξελίσσεται καθημερινά».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο ίδιος επανέρχεται στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, λέγοντας πως έχουν διαπραχθεί «εγκλήματα» όσον αφορά την πειθαχρική αντιμετώπισή του σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυγοζωπούλου.

«Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά.

Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να προσπαθεί να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας.

Πρώτα απ΄ όλα, θα πρέπει να έχουμε προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό», καταλήγει ο Αλέξης Κούγιας.

πηγή newsit.gr