Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε αντιπαραθέσεις και ιδιαίτερα πολιτικού περιεχομένου αναγκάζομαι όμως εκ των πραγμάτων να πω δυο λόγια στο συνάδελφο Γεράσιμο Βαλσαμή σχετικά με άρθρο του στο Kefalonia magazine .
Kαλόν  είναι όταν να μιλἀμε για ηθική να γνωρίζουμε σε ποιον απευθυνόμαστε και να γνωρίζουμε επακριβώς  τη διαδρομή του, γιατί μερικοί δυστυχώς στερούνται ιστορίας και μνήμης.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάζει αλλά όλα έχουν και τα όρια τους. Στις επαναληπτικές εκλογές της 12ης Ιουν.2012 το πολιτικό κόμμα Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ) δεν συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία,απόφαση που ψηφίστηκε από το τότε πολιτκό συμβούλιο του κόμματος.
Στις ευρωεκλογές του 2014 συμμετείχε ο  ΣΕΕ στο Ν.Κεφαλληνίας και Ιθάκης αλλά μερικοί ήσαν απόντες.
      Λοιπά στοιχεία περι κωλοτούμπας ευτυχώς υπάρχουν ημερομηνίες στο προσωπικό μου blog (ανηρτημένες χρόνια τώρα)ιδιαίτερα δε με ποιον συνδυασμό ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης τον Μάιο του 2014 .

Τώρα αυτό που είπε ο Ησίοδος περί κακής φήμης με βρίσκει σύμφωνο.
Ευχαριστώ το Kefaloniamagazine για τη δημοσίευση των σχολίων γιατί δεν θα είχα τη δυνατότητα να τα διάβαζα καθόσον με τον Γεράσιμο δεν είμαστε διαδικτυακοί φίλοι προ ετών.
Γεράσιμε η μάλλον συνάδελφε Γεράσιμε  εύχομαι από καρδιάς να είσαι πάντα καλά.

Όμως …..
Όταν κρίνεις τους άλλους, δεν τους χαρακτηρίζεις, χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου.

Wayne W. Dyer
Σωτήριος Διον. Σάρλος
Αξκός    ε.α
 Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου
Σημείωση kefaloniamagazne: Το κείμενο στο οποίο αναφέρεται ο κ. Σάρλος, είχαμε αναδημοσιεύσει από το facebook του κ. Γεράσιμου Βαλσαμή
Προηγούμενο άρθροΤα κλασσικά σουλατσάρησαν σε Άσσο & Αγία Ευφημία (pics)
Επόμενο άρθροΤι ισχύει για την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων από τους δήμους -Πώς δικαιώθηκε πολίτης