Η ΙΘΑΚΗ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ!!!!

Και ενώ η Κεφαλονιά καλύπτει τη συγκοινωνία της και εξυπηρετείται με το παραπάνω, η Ιθάκη φαίνεται πως αποτέλεσε το κερασάκι στο φαγοπότι των μνηστήρων της ακτοπλοΐας. Αγαπητοί συμπολίτες, ιθαγενείς του χειμώνα, δέστε τις ζώνες σας γιατί παρόλο το τρέξιμο, πιθανότατα θα ζήσουμε μέρες απομόνωσης, άθλια παιγνίδια (και εξουσίας), ανέντιμες υπόγειες πρακτικές, παρελάσεις δημαγωγών και ένα γαϊτανάκι ανέξοδων υποσχέσεων με φόντο τις ερχόμενες εκλογές …
ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 01/11 ΔΕΝ υπάρχει καράβι να εξυπηρετήσει τον επισκέπτη ή τον Ιθακήσιο επιβάτη. ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να έρθει η να φύγει κάποιος από την Ιθάκη. Στα «ξέτρυγα» της κρίσης με φρέσκες τις διακηρύξεις για το μεταφορικό ισοδύναμο, εγώ και κάμποσοι επαγγελματίες που δουλεύουμε με την Κεφαλονιά, με την απέναντι στεριά και την Πάτρα, «θα το κλείσουμε…» !!
Και εξοργίζομαι γιατί δεν βλέπω αντίδραση.
Εξοργίζομαι γιατί πάλι στο καφενείο θα βγούν μόνο παράπονα και χαμηλόφωνος θυμός.
Εξοργίζομαι γιατί πάλι θα σιχτιρίσουμε το κακό το ριζικό μας, το Σολαίρη, την κρίση…
Ε, όχι λοιπόν!
Να ΦΥΓΟΥΝ οι απρόθυμοι, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και να σταματήσουν τα σούρτα-φέρτα στο ΣΑΣ. Οι γραμμές της Ιθάκης είναι κερδοφόρες και να δοθούν σε όποιον πραγματικά θέλει να τις δουλέψει (αυτές όχι εμας) … ΟΛΟΧΡΟΝΙΣ και με καλό πλοίο !

ΜΑΣΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ

Αναδημοσίευση από www.ithacanews.gr