Αγαπητό kefalonia magazine

Μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα στην Κεφαλονιά θα έχει ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσατος στο ψηφοδέλτιο του. Πρόκειται για την Κάκια Παπαχρήστου μια πολύ δυναμική γυναίκα που έχει ασχοληθεί με τα κοινά πολλές φορές στο παρελθόν και με επιτυχία (πρώην Νομαρχία) ενώ είχε και μια απόλυτα επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Εφορία πάντα με γνώμονα την εξυπηρετηση του πολίτη, όπου πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε.

Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η κ. Παπαχρήστου όταν σχολίασε στο fb την χθεσινή μας είδηση για τα 200.000 ευρώ που θα δίνει η Περιφέρεια στο γήπεδο Κεραμιδιών. Έγραψε λοιπόν η κ. Παπαχρηστου:

“Μπράβο και πάλι μπράβο!
Και πέστε μου τώρα! Ποιό είναι το συμφέρον μας?Ασφαλώς να έχουμε τον δικό μας τον Περιφεριάρχη! Τον Θόδωρο Γαλιατσάτο!Γιαυτό και εγώ είμαι υποψήφια μαζί του!Για το συμφέρον των νησιών μας!Για το συμφέρον του τόπου μας!”

Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην κ. Παπαχρήστου και να επισημάνουμε ότι ο Θ. Γαλιατσατος θα έχει στο ψηφοδέλτιο του μια πολύ σοβαρή και δυναμική υποψηφιότητα για την Κεφαλονιά.

Για όσους (λίγους νομίζω) δεν γνωρίζουν την κ.Παπαχρηστου στην φωτό είναι η πρώτη από αριστερα.

Ο τοπικός αναλυτης

 

Προηγούμενο άρθρο“Πηγές” τοπικού ΣΥΡΙΖΑ: “Η διορισμένη ΝΟΔΕ είναι η τελευταία που μπορεί να μιλά-Το “Μέγαρο” θα απαντήσει;
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” ο Γιώργος Στεφανάτος (Γαδενας)