Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» -ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ζούμε σ΄έναν τόπο στον οποίο με αφετηρία τη μετασεισμική περίοδο ή την περίοδο της μεταπολίτευσης δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα τα ΟΡΑΜΑΤΑ των πιο απαιτητικών ή/και αξιόλογων ανθρώπων του αλλά και αυτών που απαιτούν μια αναβαθμισμένη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

Δέκα (10) περίπου εβδομάδες απέχουμε από την ημέρα διεξαγωγής των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Ανεξάρτητα ποιοι θα αναρριχηθούν στην εξουσία το αποτέλεσμα θα είναι περίπου το ίδιο. Για τον νέο ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΕΛΕΙΟΥ – ΠΡΟΝΝΩΝ, ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ και περιοχής ΟΜΑΛΩΝ υποθέτω ότι τρεις «μεγάλες» ή μεγαλούτσικες παρατάξεις θα διαγωνισθούν για την επικράτηση.

Τους επικεφαλής και τα περισσότερα στελέχη των ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ γνωρίζουμε πολλά ή αρκετά χρόνια. Καμία από αυτές τις παρατάξεις δεν είναι ευρύτερα αποδεκτή από ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών που προσδοκούν την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της Κεφαλονιάς με όρους ισονομίας, διαφάνειας, ίσων ευκαιριών, αξιοκρατίας, αποφυγής σπαταλών, προστασίας του περιβάλλοντος κλπ.

Άλλωστε ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΘΩΝ τους χρεώνεται τα οποία οφείλει να ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΝΕΟΦΥΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ που αναφέρεται στον τίτλο αυτού του άρθρου μου της οποίας τον εδαφικό χώρο αναφέρω στην τρίτη παράγραφο. ΕΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ είμαι βέβαιος ότι ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ. Άλλωστε και οι άλλοι δύο δήμοι θα επηρεαστούν ευνοϊκά από την καλή λειτουργία του προαναφερθέντος δήμου και αντιθέτως.

Η κύρια δύναμη των παλαιοκομματικών παρατάξεων η προερχόμενη από την ψήφο του λαού αντιστοιχεί κυρίως στη διαπλοκή των εξουσιαζόντων με πολίτες οι οποίοι για πολλούς λόγους θέλουν πολιτικές «πλάτες», ρουσφέτια, διορισμούς κλπ ή/και στο ολέθριο κομματικό αβαντάρισμα ή/και στις οικονομικές απολαβές ή/και στην αρρωστημένη λατρεία της «καρέκλας». Οι ανωτέρω παράμετροι ποσοστικοποιούνται αναλόγως των προσώπων.

Από σεβασμό φίλοι ή/και αναγνώστες μου δεν αναλύω περισσότερα για να μη σας κουράσω. Διαβάστε τα αναγραφόμενα από φίλους της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με τα αξιόλογα στελέχη και υποστηρικτές, ανατρέχοντας στην ομώνυμη σελίδα της στο Facebook.

Από το fb του Κώστας Παπαζαφειράτος 

Από το fb  Κεφαλονιά, νησί για όλους