Η πρώτη αντίδραση του “Μεγάρου” στη νέα κίνηση για το Δήμο Κεφαλλονιάς

Στην επίθεση βγήκε το “Μέγαρο” μετά την ανακοίνωση σήμερα της νέας κίνησης για το Δήμο Κεφαλονιάς. 

Όπως ήταν φυσικό η κίνηση δεν έγινε δεκτή με “ανοιχτές αγκάλες” από τη Δημοτική Αρχή ενώ είχαμε το πρώτο “επιθετικό” δημοσίευμα στο “φιλοΠαρισικό” site www.portoni.gr

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο που φέρει τον τίτλο

“Με “παλιά υλικά” η κίνηση των “νέων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ””

“Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν” ως προς την πολυδιαφημισμένη κίνηση των νέων που κινούνται μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και που φιλοδοξούν να πετύχουν ένα καλό εκλογικό ποσοστό στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με μία γρήγορη ματιά στα ονόματα που δημοσιεύθηκαν δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αποτελούν “νέα κίνηση με παλιά υλικά”!!! Και το λέμε αυτό διότι σε αυτή την υποτιθέμενη ανεξάρτητη και ακομμάτιστη κίνηση πρωταγωνιστούν ο επιστημονικός σύμβουλος της Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, ο πρώην επιστημονικός σύμβουλος του πρώην δημάρχου Αργοστολίου, Γιώργου Τσιλιμιδού, Άγης Κονιδάρης, ο συνταξιούχος Διευθυντής της ΔΕΗ Ρωσσέτος Λούζης, που στο παρελθόν “λανσαριζόταν” ως εν δυνάμει υποψήφιος Δήμαρχος με το ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Αλέκου Καλαφάτη, Γρηγόρης Σταμούλης, ο ανιψιός του πρώην δημάρχου Αργοστολίου, Γιώργου Τσιλιμιδού, Παπαθεοδωρόπουλος Αναστάσιος, ο σύζυγος του μέλους της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφίας Αράβου Παπαδάτου, Παπαδάτος Αναστάσιος και άλλοι με έντονο κομματικό παρελθόν.

Δηλαδή “άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς”… Από την άλλη όμως κάθε προσπάθεια είναι καλοδεχούμενη στα πλαίσια της δημοκρατίας αρκεί κάποιοι να μην θέλουν να παρουσιαστούν ως κάτι διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Δεν είναι ντροπή να είσαι ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΠΑΣΟΚ οπότε δεν είναι ανάγκη να κρύβονται οι αγαπητοί μας φίλοι της “Κίνησης Πολιτών”.