Η Ρόδη Κράτσα στη ΝΟΔΕ-Τι είπε, ποιοι παρευρέθηκαν (pics)

Αγαπητό kefalonia magazine

Συναντήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Αργοστόλι, η υποψήφια Περιφερειάρχης του κόμματος Ρόδη Κράτσα με τα στελέχη της οργάνωσης. Μεταξύ άλλων, είδαμε τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη, τον τ.Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αντώνη Κατσιγιάννη, τον Δ/νοντα σύμβουλο της ΕΔΑΚΙ Π. Βανδώρο, τον τ. Αντιδήμαρχο Σάββα Σαββαόγλου κ.α

Διαβάζουμε δε και στο portoni.gr:

“Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικά ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της υποψήφιας για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία Ρόδη Κράτσα στο Αργοστόλι. Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό της Προέδρου της ΝΟΔΕ Γιάννας Κουλουμπή, η κα Κράτσα παρουσίασε στους παρεβρισκόμενους τους άξονες και το όραμα πάνω στο οποίο θα βασίσει τόσο τον αγώνα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όσο και την στρατηγική που θα ακολουθησει μετά την εκλογή της.
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση παλιότερων και νέων μελών της μεγάλης Γαλάζιας παράταξης στο νησί. Το παρον εδωσαν και τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρώην Αντιεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάββας Σαββαόγλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νίκος Ανουσάκης, ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός καθώς και το ιστορικό στέλεχος της παράταξης Τάσης Ζησιμάτος.

Ο τοπικός αναλυτής