Αγαπητό kefalonia magazine

Θα σταθώ στην χθεσινή ανακοίνωση της τοπικής ΝΟΔΕ που ήρθε να “σιγοντάρει” την ανακοίνωση του πολιτευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Λυκούδη για τα 18 ακίνητα της Κεφαλονιάς.

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο μου, το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και η εκχώρηση ακινήτων σε αυτό, δεν είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μάλλον της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κάτι το οποίο φαίνεται ότι “ξεχνούν” η νέα Πρόεδρος κ. Γιάννα Κουλουμπή και η υπόλοιπη ΝΔ.

Οφείλουμε όταν μιλάμε δημόσια να αποδίδουμε “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι” και γι’αυτό θα θυμίσω στην κ. Κουλουμπή και στην τοπική ΝΔ “αμαρτίες” του πρόσφατος παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα, όπως πολύ εύστοχα αναφέρει η έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα “ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ” τα ακόλουθα:

  • Η ΝΔ (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) ξεκίνησαν το ξεπούλημα (για να χρησιμοποιήσουμε την δικιά της έκφραση) του αεροδρομίου στην Γερμανική Fraport!
  • Η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ πέρασαν στην ΕΤΑΔ (που αυτοί έφτιαξαν) το λιμάνι και τη Μαρίνα Αργοστολίου το 2012 με σκοπό να ξεπουληθούν! Τότε μάλιστα Θεοπεφτάτου, Γαλιατσάτος, Δρακουλόγκωνας είχαν κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας που φυσικά …ξεχάστηκε! Γιαυτό και δεν έδωσαν στο Δήμο τη Μαρίνα παρ’ ότι την είχε ζητήσει …για την ξεπουλήσουν!
  •  Η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ πέρασαν στην ΕΤΑΔ για ξεπούλημα τα 70 στρέμματα στο Τραπεζάκι και ξεσηκώθηκε το σύμπαν!
  •  Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πέρασαν στην ΕΤΑΔ το ΞΕΝΙΑ και όλο το οικόπεδο και δεν το πέρασαν στο Δήμο για να το ξεπουλήσουνε μόλις λήξει η παραχώρηση !
  •  Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πέρασαν στην ΕΤΑΔ με απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2883Β 14.11.2013 μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ 40 οικόπεδα όλα «φιλέτο» δίπλα στη θάλασσα συνολικής δημόσιας έκτασης 36.018,10 τμ στις περιοχές ΡΑΓΙΑ και ΛΕΥΚΕΣ στον Πόρο με σκοπό την ιδιωτικοποίηση τους, είτε μέσω παραχώρησης, είτε πώλησης.

Εν ολίγοις όλα τα παραπάνω «φιλέτα» παραχωρήθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ – ΕΤΑΔ από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για ξεπούλημα ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στην πρόσφατη λίστα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ!

Καλό λοιπόν είναι, νέοι άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την πολιτική να μην χρησιμοποιούν “λαικισμούς” και μεθόδους του παρελθόντος, μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν μία τοπική στρατηγική ή να δείξουν ότι “κάτι κάνουν κι αυτοί”.

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΔιάσπαση Δήμου Κεφαλονιάς: Το ΥΠΕΣ προτείνει δύο Δήμους!!!
Επόμενο άρθροΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’