Το Δ.Σ. του ΙΣΚ θέλοντας να συνεισφέρει κι αυτό στην επιτυχή αντιμετώπιση της Πανδημίας του κορωνοϊού καλεί και προτρέπει όλους τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να σπεύσουν και να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο. Όχι για την αποφυγή του διοικητικού προστίμου,ούτε για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των συνεχομένων rapid test αλλά για να προστατεύσουν την υγεία τους αλλά και την υγεία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Επίσης, όσοι πληρούν τα κριτήρια της τρίτης δόσης να σπεύσουν κι αυτοί να εμβολιαστούν. Το εμβόλιο είναι μέχρι στιγμής το μόνο ουσιαστικό όπλο στην αντιμετώπιση της Πανδημίας.

Ταυτόχρονα, καλούμε τους ιδιώτες ιατρούς συναδέλφους, των αντίστοιχων ειδικοτήτων, να συμμετάσχουν ενεργά στο πρόγραμμα διενέργειας εμβολιασμών κατ’ οίκον έτσι ώστε να βοηθηθούν έμπρακτα οι χρόνια κατακεκλειμένοι ασθενείς.

Αργοστόλι 07-12-2021

Το Δ.Σ. του ΙΣΚ

Προηγούμενο άρθροΣάμη: Τι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο για το τέλος πολιτικών γάμων, τον χώρο στάθμευσης ηλεκτροδότησης οχημάτων και την παραγωγή θερμικής ενέργειας από βιομάζα, βιορευστά ή βιοαέριο
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός μαζί με την αδερφή του στο Νέο Ηράκλειο – Όλα τα σενάρια ανοιχτά