Ιωάννης Κοκόλης: Τι απαντά στον Ιωάννη Κοσμάτο για το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού Αργοστολίου.

Αγαπητό kefaloniamagazine, θα ήθελα παρακαλώ, να αναρτήσετε την απάντησή μου σε σχόλιο του εκπαιδευτικού Ι. Κοσμάτου στο site σας, σχετικά με το Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού Αργοστολίου.
Δεν γνωρίζω τι ώρα ήρθαν οι τουρίστες τους οποίους ξεναγεί ο σχολιαστής, -προφανώς είναι απόγευμα λόγω του ότι στις φωτογραφίες το parking είναι άδειο σε αντίθεση με τις πρωινές ώρες-, αλλά το Γραφείο είναι ανοικτό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
Οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει αφορούν το κτίριο του ΕΟΤ και του Τελωνείου, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς του 2014. Όσον αφορά τα “προκάτ” που αναφέρει δεν στεγάζεται μόνο το δικό μας Γραφείο αλλά και αυτό του Τελωνείου και δεν είναι κρυμμένα, αλλά αντίθετα έχουν γύρω – γύρω πινακίδες τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι τα ίδια ακριβώς “προκάτ”, που κάνουν μάθημα, χρόνια τώρα, παιδιά της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στα οποία έχει διδάξει και ο ίδιος χωρίς πρόβλημα.
Υ.Γ. Αν υπάρχουν απορίες και σχολιασμοί σχετικά για τη λειτουργία του Γραφείου, καλό θα ήταν να ερωτηθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι όπως η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων  Δωματίων – Διαμερισμάτων, η Ένωση Ξενοδόχων, οι επιχειρηματίες Τουριστικών Γραφείων, ενοικιάσεως Ι.Χ., Μοτοσικλετών, Τουριστικών Λεωφορείων κ.λ.π.
  Με εκτίμηση
 Ιωάννης Κοκόλης
 Υπάλληλος του Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού Αργοστολίου
Δείτε τι έγραψε ο Ιωάννης Κοσμάτος εδώ