Απορώ!!! Εκεί στο Μέγαρο ακόμη δεν αντελήφθησαν ότι η Κεφαλονιά διασπάστηκε σε τρείς ανεξάρτητους δήμους και δεν είναι πλέον ένας ενιαίος δήμος; Αν το αντελήφθησαν, τότε γιατί συνεχίζουν να ονομάζουν τον συνδυασμό τους «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»; Ή εννιά χρόνια τώρα νόμιζαν ότι Κεφαλονιά είναι μόνο ο πέριξ του Μεγάρου χώρος, στο Αργοστόλι; Και μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Η ξεχασμένη Παλική, η εγκαταλελειμμένη Σάμη, η παραγκωνισμένη Λειβαθώς και γενικά τα λησμονημένα χωριά σε όλη την επικράτεια της Κεφαλονιάς, ακόμη και οι αφημένες στην τύχη τους γειτονιές του Αργοστολιού, κάνουν τον τίτλο τους ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ να αποτελεί σχήμα οξύμωρο, και όταν ακόμη το νησί μας ήταν ενιαίος δήμος. Πόσο μάλλον τώρα που δεν είναι δήμος Κεφαλονιάς, άλλα δήμος Αργοστολίου, δήμος Παλικής και δήμος Σάμης.
Στην παρούσα κατάσταση για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή Κεφαλονιά, χρειάζεται άριστη συνεργασία και των τριών δήμων. Η παρούσα …Ισχυρή Κεφαλονιά τέτοια δείγματα εννιά χρόνια, δεν έχει δώσει. Αν το ήθελε και το επιδίωκε δεν θα υπήρχε και η ανάγκη της διάσπασης της Κεφαλονιάς και η εφαρμογή του Κλεισθένη.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, αποτελούν εγγύηση άριστων και άψογων συνεργασιών με τους άλλους δήμους, για να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, και όχι μόνο στο όνομα.

Από το fb του Spyros Matiatos

Προηγούμενο άρθρο“Κεφαλονια νησί για όλους”: Την Πέμπτη η κεντρική συγκέντρωση στην Πλατεία Καμπάνας
Επόμενο άρθροΣπύρος Ματιάτος: Συνεχίζει με τον Παρίση “με αγάπη, θέληση & συνεχή δουλειά”