Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ιθάκη μιας και ξεκινά ο εμβολιασμός των κατοίκων ηλικίας 60 έως 80 ετών.
Καταγράφηκαν 649 μόνιμοι κάτοικοι από τους οποίους οι πρώτοι 60 θα εμβολιαστούν σήμερα Σάββατο 27/02/2021.
Θα ακολουθήσουν εμβολιασμοί την Δευτέρα 01/03/2021 και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις υποδείξεις του Κέντρου Υγείας Ιθάκης μετά από τηλεφωνικά ραντεβού.
Είμαστε σε συνεχή συνεργασία με την Γεν.Γραμ.Πολιτικής Προστασίας αμέσως να ξεκινήσουμε την διαδικασία για τις μικρότερες ηλικίες.
Με την διαδικασία αυτή κάνουμε ένα πρώτο και μεγάλο βήμα για την θωράκιση και αποφυγή της διασποράς της πανδημίας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο νησί μας.
Να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιθάκης, τους υπαλλήλους του Δήμου την Γεν.Γρ.Πολιτικής Προστασίας και όσους βοήθησαν και συμβάλουν στην επίτευξη αυτού έργου.
Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τη συνέπεια και την ευσυνειδησία σας γίνεστε αρωγοί και ο καθένας με την μεμονωμένη του πρόθεση συνθέτει τελικά μαζί με τους υπόλοιπους ένα σύνολο που θέτει γερά θεμέλια στην τοπική μας κοινωνία για την ομαδική πλέον αντιμετώπιση του ιού.
Οι προσπάθειες όλων μας συνεχίζονται γεμίζοντας μας με αισιοδοξία για ανάκαμψη.

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ιθάκη μιας και ξεκινά ο εμβολιασμός των κατοίκων ηλικίας 60 έως 80…

Δημοσιεύτηκε από Stanitsas Dionisis στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Προηγούμενο άρθροΑρχαιολογικό Μουσείο Αργοστολίου: “Η τυχόν κατεδάφισή του θα είναι πολιτιστικό έγκλημα για το οποίο θα ντρέπεται ολόκληρο το νησί μετά από μερικά χρόνια”
Επόμενο άρθροΤουρισμός: Kανόνες για να μη χαθεί η σεζόν του 2021 ζητάνε οι πράκτορες