κ. Μιχαλάτε, αφήστε τις ύβρεις και αλλάξτε πορεία διότι δεν πείθετε!

Αγαπητό kefalonia magazine

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, σε μία προσπάθεια να διαψεύσει την έντονη φημολογία για εκλογική ή μετεκλογική συνεργασία του συνδυασμού του με αυτόν του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση.

Είναι φανερό από το ύφος της ανακοίνωσης ότι στον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς επικρατεί αναβρασμός και πανικός καθώς η όλο και διαρκώς αυξανόμενη φημολογία προκαλεί σοβαρή πολιτική ζημιά στον “εν δυνάμει” επόμενο Δήμαρχο Κεφαλονιάς.

Η προσπάθεια του κ. Μιχαλάτου να εμφανιστεί ως ο “ένας και μοναδικός” ηγέτης του “αντιΠαρισικού” μετώπου με την βοήθεια φιλικών και προσκείμενων τοπικών μέσων ενημέρωσης, “τσαλακώνεται” και αμφισβητείται πλέον καθημερινά.

Η εμφάνιση ενός νέου και ελπιδοφόρου συνδυασμού, που καθημερινά κερδίζει έδαφος συνεχώς, “χαλάει τα σχέδια” του κ. Μιχαλάτου και της “παρέας” του, που βλέπουν ότι τα πράγματα δυσκολεύουν.

Άλλο όμως αυτό και άλλο σήμερα ο κ. Μιχαλάτος να επιτίθεται με ανοίκειες και υβριστικές εκφράσεις κατά αρθρογράφων ακόμη και κατά έγκυρων και έγκριτων μέσων ενημέρωσης, που βρίσκονται στην τοπική πολιτική σκηνή και την καθημερινότητα των Κεφαλονιτών πολλάκις περισσότερα χρόνια από ότι “μετράνε” ως παράταξη ο κ. Μιχαλάτος και η “παρέα” του.

Εάν όντως ο κ. Μιχαλάτος επιθυμεί να “σβήσει” ολοκληρωτικά την φημολογία περί συνεργασίας έχει έναν και μόνο δρόμο: Να ασκήσει άμεσα σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή, τόσο μέσα από το τοπικό κοινοβούλιο, όσο και από τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει και όχι απλά να “σύρεται” πίσω από πρωτοβουλίες άλλων στελεχών της αντιπολίτευσης, όπως για παράδειγμα του Γιώργου Τζωρτζάτου ή του Βασίλη Ρουχωτά.

Τότε και μόνο τότε θα πείσει για τα λεγόμενά του. Με “χαμηλούς τόνους” δίνει πεδίο δράσης στην “φημολογία της συνεργασίας”.

κ. Μιχαλάτε “ιδού η Ρόδος…” λοιπόν!

Ο τοπικός αναλυτής