Αγαπητό kefalonia magazine

Ενοχλήθηκε ο κ. Πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής διότι το kefaloniamagazine δεν έβαλε τίτλο, σε άρθρο που αφορούσε στο Επιμελητήριο, “της αρεσκείας” του.

Ε, τι να κάνουμε, συγγνώμη που δεν είμαστε σαν κάποια άλλα “μέσα ενημέρωσης” που “λιβανίζουν” 24 ώρες το 24ωρο τον κ. Πρόεδρο.

Και επειδή ο κ. Πρόεδρος “έχει πάρει φόρα” τελευταία να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην μάχη που θα δώσει δίπλα στον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο στις εκλογές του Μαίου.

Ο τίτλος που χρησιμοποιήσαμε και που δεν άρεσε στον κ. Πρόεδρο ήταν ο εξής: “Σπαθής: Ελάτε να εξοφλήσετε τα παλιά χρέη αλλιώς τα στέλνω στην Εφορία!” Και ρωτάμε: Αν κάποιος δεν πληρώσει τις παλιές οφειλές ή δεν μπει στη ρύθμιση που θα υποδείξουν ο κ. Πρόεδρος και το Επιμελητήριο, δεν θα βεβαιωθούν αυτές στην Εφορία;

Αντιλαμβανόμαστε ότι όλη αυτή η διαδικασία αναμένεται να έχει πολιτικό κόστος για τον κ. Πρόεδρο και ενδεχομένως να “τσαλακώσει” την πολιτική του προσπάθεια να ανελιχθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τι να κάνουμε, στην πολιτική δεν είναι πάντα όλα ρόδινα

Εμείς θα του ευχηθούμε πάντως καλή επιτυχία!

Ο τοπικός αναλυτής

 

Προηγούμενο άρθροΜαγεύει η Αντίσαμος στα μέσα του Νοέμβρη (εικόνες-βίντεο)
Επόμενο άρθροΣτα τρία σπάει ο Δήμος Κεφαλονιάς! Αναμένονται ανακοινώσεις από τον Χαρίτση