Αγαπητό kefalonia magazine

Επανέρχομαι σήμερα στο θέμα της επίθεσης που δέχεται το Επιμελητήριο από “παραπολιτικές στήλες” και κυρίως στα όσα γράφονται.

Και επανέρχομαι διότι το γραφείο τύπου του Επιμελητηρίου μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο. Όταν για έναν “λάθος τίτλο” που έβαλε το kefaloniamagazine εξέδωσε ολόκληρο δελτίο τύπου!!!

Γράφουν λοιπόν οι “παραπολιτικές στήλες” για το “Epimelitirio travel”: “Ταξίδια που ωφελούν μόνο όσους συμμετέχουν για να απολαύσουν μια ταξιδιωτική εμπειρία, καλό είναι να πληρώνονται από την τσέπη τους. Και όχι να βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου και συνεπώς τους  συναδέλφους τους που πληρώνουν με κόπο την συνδρομή τους.”

Και επίσης: “– Τέλος ο Σπαθής, ο Βλάχος, ο Καμπανός και τα άλλα παιδιά συνεχίζουν να ζουν δυνατά την πενταήμερη που δεν έζησαν, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα.
– Η μόνη μας απορία από αυτές τις πενταήμερες, είναι ποιος είναι το φυτό της τάξης, ποιος είναι ο φασαρίας και ποιος είναι αυτός που κανονίζει σε ποιο club θα τα πιουν το βράδυ.”

Νομίζω ότι θίγονται ζητήματα που οφείλουν να απαντηθούν!

κ. Σπαθή, κ. Πρόεδρε του Επιμελητηρίου, θα απαντήσετε;

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά , το παρθένο μαργαριτάρι των Ιονίων Νήσων – Αφιέρωμα από Πολωνικό περιοδικό
Επόμενο άρθροΠιλοτικά η επιδότηση καυσίμων σε μικρά και απομακρυσμένα νησιά. Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για Μεταφορικό Ισοδύναμο στα καύσιμα